0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (770 puan) tarafından
11 aylik surekli uyaniyor agliyor gece defalarca bu damlayı kullanıp faydasini goren var

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende burada bekliyim
-Reklam-
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Bu damla uykuya geçişi kolaylaştırıyor gece uyanmasını engellemiyor öyle olsa çocuğu bayıltmış olurdu daha huzurlu uyumasını sağlıyor bitki çayı olarak düşünün içinde melisa papatya ve ıhlamur var sadece :)
0 oy
tarafından
Kullandım ilk günler işe yaradı sonra işe yaramadı hatta icirdigim gece tüm gece uyumadigini bilirim düşün yani
(7,454 puan) tarafından
Allah Allah bizde öyle bişey olmadı diş dönemindeyiz o yüzden kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık
tarafından
Bebekten bebeğe değişiyor işte hepsi bir değil sonuç olarak
0 oy
tarafından
Ben bir ara dış döneminde kullandım canım. Sürekli kullanmadimda. Uyku saatinden 40 dk önce verdim.. dış döneminde asla uykuya geçmek istemiyordu. Aşırı bağıra bağıra cirpina cirpina ağlıyordu inat ediyordu. Öyle uykuya geçirdim ama tabi gece yine sürekli uyaniyirdu
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Bende yeni aldım 3 sefer kullandım daha. Hergun vermiyorum. Iki çocuğum var. Öğlen geç uyanmışlarsa gece uyumamak için direniyorlar o zamanlar verdim. Uyku saatinden yarim saat kırk dakika önce verdim. O sürede uykuya hazırlıkla geçiyor. En son mamalarını hazırlarken esnemeye başlıyorlar. Çok uzun süre kullanmadım ama ilk uykuya geçişi çok kolaylaştırıyor. Yarı yarıya belki daha fazla kısaldı süre. Gece uyanmalarinda bir değişiklik olmadı. Ama hergun vermeyeceğim sadece gerekli olduğunda vermek daha mantıklı geliyor. 
(770 puan) tarafından
Benim sorunum gece uyanmalaro onu cozmez mi ki ya uykuya rahat geciyo
(1,042 puan) tarafından
Onda hiçbir değişiklik olmadı canım. Hatta kızım verdiğim günler geceleri daha mızmız gibi geldi ama çok az kullandım daha kesin birşey diyemem. Uykuya geçişte çok iyi sonrasında bir etkisi yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Minikanne (2,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 232 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 746 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde iremsamay (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,387 soru

23,692,683 cevap

311,090 kullanıcı

...