0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (1,129 puan) tarafından
Biz hayallerimizi üst üste koyduk yine kaldırdık daha düşük puanlılar atandı biz yerleşemedik hayırlısı olsun. Sonuc bekleyen arkadaşlar vardı yazmak istedim

8 Cevaplar

0 oy
(1,129 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bitane arkadaş vardı abisi tercih yapmıştı inşallah o bari atanmıştır görürsen cevap yazarmısın ismini hatırlayamadım
-Reklam-
+5 oy
(14,634 puan) tarafından
Onların dayısı vardır garibanın rabbi var unuttular bunları. Hayırlısı olsun hakkında kardeşimin. Üzülme sende kuzum elbet olur 
(1,129 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı dedik olmadı oglum cok üzgün inşallah toparlar bi an önce insanın yüzü doğuştan güler sonradan gülmez diyor beni de üzüyor
(3,193 puan) tarafından
Verdim gitti+
(14,634 puan) tarafından
Çocuk da haklı amann diyecek çok laf var da anlayan olmayınca işte yorulduğuna değmiyor. Keşke elimizden birşey gelse
0 oy
(122,360 puan) tarafından
aay niye yaa bende sama yazcaktim noldu diye
(1,129 puan) tarafından
Olmadı sevdam
0 oy
tarafından
Niye öyle oldu doğu batı demeden az tercih edilen şehirleri de yazsaydiniz keske
(1,129 puan) tarafından
30 tercih yaptık her yeri yazdık ankara ya 65 puanla yerleşen gördük 80. Küsür puanla yerleşemedik edirneden adıyamana kadar yazmıştık
tarafından
Ek tercih falan olur ins. 65 ile yerleşen in bölümü farklıdır ya da bazen ek şart koyuyorlar örneğin b sınıfı ehliyeti olmak vb gibi. Yoksa merkezi atamalarda esitsizlik yapamazlar
(1,129 puan) tarafından
Lise mezunu adam faceye atmış hic bi ek şartı yok milli egtime yerleşmiş
0 oy
tarafından
Ahhhh abla yaa çok üzüldüm vallahi hayırlısı olsun inşallah üzülme allahin izniyle bir dahaki sefere olur yine olma ihtimali yok mu acaba 
(1,129 puan) tarafından
Allah razı olsun hepinizden senede1 acarlasa kadro tercih yaparız hülyacım cok üzgünüz
tarafından
Ahhh bende çok üzüldüm vallahi yaa kısmet Rabbım gönlüne göre versin inşallah
(1,129 puan) tarafından
Amin belkide daha güzel yerlere yerleşecektir yavrum sabır ve dua kapımız kapnmamış demekki
tarafından
Rabbım büyüktür inşallah en güzel yerlere gelecek allahin iziniyle
0 oy
tarafından
Garibin yüzü gulermi
(1,129 puan) tarafından
Gülmedi esmam :(
0 oy
tarafından
Allah inşallah nasip eder emeğinin karşılığını canım
(1,129 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
hayırlısı olsun, inşallah emeğinin karşığılını başka yerde alır.
(1,129 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 150 göst.
+1 oy
16 cevap 398 göst.
+1 oy
10 cevap 270 göst.
0 oy
16 cevap 542 göst.

403,398 soru