0 oy
465 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar sizin icin kucuk ama benim icin buyuk hayalim var benim 10kg kadar fazlam var

Ama dyete ne zaman başlasam geri birakiyorum en uzun 1 hafta suruyor

Ya misafir geliyor yada birine gidiyoz bozuluyo o an bakiyorum kilo aliyorum yada duruyor kilom hemen pes ediyorum

Amacim ramazan ayina kadar en az 5 kilo vermekti ama yalan olacak sanirim

Kiyafetlerim hep dar oluyor

Oysa hepsi yepyeni kaldi

Napcam ben cok mutsuzum bu halimle hic bi kiyafetim olmyor tek tuk 3 tane gydigim var

Bugun baslycam diyorum sabah uyaninca kendimi tost yaparken buluyorum kendime cok kiziyorum nolur bana akil verin

14 Cevaplar

0 oy
(7,117 puan) tarafından
Nasıl vermen gerektiğini sen de biliyorsun aslında, onun haricinde sihirli değnek yok maalesef. Dengeli ve sağlıklı beslen, bol su iç, spor yap .
tarafından
Pazartesi baslasam ramazana kadar gidermi en az 8 kilo
(7,117 puan) tarafından
Neden pazartesi başlıyorsun, hemen basla bence. Yiyeyim içeyim pazartesi başlarım diye düşünmen yanlış :)  Verebilirsin bence ama kendini şartlama.
tarafından
Tamam cnm yarin baslyom
(7,117 puan) tarafından
Yarın da değil, hemen basla bence :)
-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından
Diyetisyene para ver bak nasl uyucaksin :) bide kendine inanman lazm.birakcagimi biliyorum diyorsun baştan yanlış olur.niye veremeyeceksin ki. bende aynı yoldayım.9 kilo fazlam var ve Mayıs'ta bi düğünümüz var onun için doğum öncesine dönmek istiyorum baktım yapamadm dah önce bı diyetisyenle çalıştım yine ona gideceğim.azim nefis terbiyesi başka bişey değil.
tarafından
Diyetsyene varecek para yokki:(
(265 puan) tarafından
Kaç kg sun
tarafından
75 tum en son
(265 puan) tarafından
Canm yumurta kahvaltının parçası olsun zayıflamayı düşünüyorsan.tam buğday yada kepek ekmeği tercih edebilirsin.salata her yemek yannda olsa iyi olur.proteinden zengin beslenmen lazm engec 10a kadar kahvaltı yapmış olmak gerek.ogle yemeği en geç 2 akşam yemegide en geç 8de yemiş olmak lazm.sebze yemeklerini 1  2 yemek kaşığı yağla pisirebilirsin.yemeklerden 6 7 yemek kaşığı yiyebilirsin yanına  1 dilim ekmek salata ayran gibi ara öğünlerde 10 badem yada 5 yemek kaşığı yogurt yada 1 paket probiyotik yogurt gibi ekleyebilirsiniz meyveyi kahvaltıda veriyordu gittiğim diyetisyen.ben bunları öğrendim.ve 1 ayda 5.300 Gr vermistim.
tarafından
Oo masallah ya
0 oy
(163,180 puan) tarafından
dun bi post vardi kabak detoksu onu denedinmi hic
tarafından
Hayr denemedim canm.bakaym bi
0 oy
(9,093 puan) tarafından
İş sende bitiyor canım. Kesin karar ver. Zaten başlasan bikaç kilo gitse motive olursun. Yemezsin. Günlük yürüyüş yapmaya çalış. Evde TV den aç. Hareket yap. Mekik çek. Squat yap. 
tarafından
Yapyodum ama kilom durdu durunca biraktim
(9,093 puan) tarafından
Arada bir direnme noktası oluyo. Biraz sabret. Sonra yine zayıflamaya devam edersin. Benim ablam da 2 doğumdan sonra çok aşırı kilo almıştı. 90 kiloyu görmüştü. 2 ayda 65 kiloya düştü diyet ve sporla. Şimdi 58 kilo.
0 oy
(4,239 puan) tarafından
İşte hatayı orda yapıyosun misafirliğe gittik aman poğaça yedim zaten bozuldu deyip yemeye devam ediyosun poğaçayı yedin mi yedin orda bitti evine gelince diyetine devam ediceksin 
tarafından
Aynen canm peki yarin baslasam nisana kadar gidermi kilolarim
(4,239 puan) tarafından
Eğer düzgün yaparsan haftada 1 kilo verirsin o zamana kadar 6-8 kg verebilirsin
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Bende 30 kilo rahat verdim 

Ama strese bağlı verdim 8 ay içinde resmen eridim yemek yemiyodum sadece su kahve sigara başka bişey yoktu şimdi 8 kilo geri almışım galiba tek sorun boğazı tutmakmis
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Profesyonel yardım al muhtemelen 2 3 aya ıstedıgın kg ye dusersın 
0 oy
(55 puan) tarafından
Azim çok  önemli.bir gun bıraksan sorun olmaz.kilo verdirici  çaylar iç.bol su.nette hepsi var.bende azar azar 4 kilo verdim.4 kilo daha var.
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Anacim porsiyon küçült öğün arttır doymadan kalk bol su iç önce tatlıyı kes bak bunu sana içinden bir insan daha çıkaran biri olarak söylüyorum ben 118 kiloydum 16 yaşına geldiğimde hep aynı diyet spor hemen bırak zor geliyor çünkü inat ettim porsiyon küçültüp öğün arttırdım daha çok çiğnedim içtiğim suyun haddi hesabı yoktu peki ya sonra ? 20 yaşında evlenirken 53 kiloydum ve hala çok siskoyum diyordum 2 çocuk doğurdum biri 28 diğeri 4 aylık kaç  kiloyum 58 ve eşime ben kilo vericem diyorum o bana ne diyor ? Nerene vereceksin 2 çocuk doğurdun kimse demez iki çocuk anası diye gayet iyisin... fazlan olduğunu düşünüyorsan inat etmen lazım önce 
tarafından
Masallah sana ya
(1,153 puan) tarafından
Ama çok ağrıma giden olay oldu ondan sonra daha dedim yemem yahu gözümün önünde yediler ağladığımı biliyorum yine de yemedim Ama zafer kimin benim :D
0 oy
tarafından
Bende başlıyorum diyete bugun ilk iş dışarı çıkıp cavdar ekmeği alcam :))  rahat bi en az 15 kilo vermem lazm. Şuan tartiy cikmaya bile korkuyorum 3lü rakamlari görürüm diye :))
tarafından
Cik canm ona gore bil kendini
tarafından
Ciktim 3lü rakamlara az kalmış :)) tam bugday ekmegimi de aldim yarin sabah diyete başlıyorum nasipse :)) gebelikte aldim bu kilolari  rahat 20 kilo vermem lazm inşallah veririm
0 oy
(4,466 puan) tarafından
Beni anlatmışsın ya ... her gün aynı sorun .. uyanıyorum başlıycam diyorum bi bakıyorum yemekler yapıyorum biri geliyo bisey oluyo bozuluyor ya . Benimde 10 kilo fazlam var
tarafından
Keske mucize olsa kendinden gitse
(4,466 puan) tarafından
Öyle bisey mümkün olsa keşke
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Kız gayret et biraz aaaaa hade göster kendini tartıya bize foto at verdikçe yine at 

Veremez sen linçleriz seni heheheheheh 

Hadi bekliyoz kuzum
tarafından
Insallah kuzum
0 oy
(14,958 puan) tarafından
Canım iş kafada bitiyor önce kendine inan güven 
tarafından
Aynen canm ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 278 göst.