0 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,621 puan) tarafından
Kizlar kızım kara lahana veya olmadan yemek yemiyor 1 yaşında 1 haftadır farkettim kasiga lahana veya turp koyunca yiyor yoksa yemiyor sizinkilerde de var mi böyle şeyler 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yoğurtsuz akşam yemeği yemez benim ki de canim
(1,621 puan) tarafından
Kız senin ki yine iyiymis ya benim ki aynı kasıkta olcak yoksa yemiyor inşallah zamanla unutur
tarafından
Çok enteresan ya valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
:)) lahana yiyen bebek ve üstelik kara lahana ben çok severim ama bebeklerim pek sevmez
(1,621 puan) tarafından
Kıtır kıtır diye ya minik dogruyorum yemeği koyduğum kasığa koyuyorum o var diye yiyor o yoksa da turp :D
0 oy
tarafından
Taneli diye bezelye mercimek nohut fazulye pirinç pilavı yemez ama bulgur pilavına yatıya gider
(1,621 puan) tarafından
Ahhahahaha maşallah
0 oy
(135,777 puan) tarafından
yemek degilde portakal suyu olmadan masaya oturmuyo
(1,621 puan) tarafından
Maşallah canım en sağlıklı icecek
0 oy
tarafından
Elinde bisey olmadan yemiyo ya oyuncak ya bardak çatal fln bişey vermek gerekiyor 
(1,621 puan) tarafından
Hepsinin de ayrı bi huyu var resmen yeter ki yesin canım
0 oy
tarafından

Bizimki de tahin pekmez yoksa kahvaltı yapmıyor, diyorum anan çocukken ekmeği zor bulurdu bu ne sosyetiklik  :D Olur öyle yarın öbür gün başka şeyleri seçer . Sağlıklı şeyler istesin yeter ki. 

(1,621 puan) tarafından
Ahahaha oda iyiymis aynen canım ya yapacak bisi yok valla ne yiyorlarsa onu seriyoruz önlerine 1 hafta öncesine kadar hiç yeniyordu benim ki sadece makarna 1 yaşında bi gün yemeyin yanında turp yiyince eline verdim bu sefer de onu yicem diye yemedi yemeği o günden sonra da aynı kasıkta veriyorum turp hevesine yiyor yemegi
0 oy
(611 puan) tarafından
Sabah öğle akşam yoğurt yiyor alakalı alakasiz her yemeğin yanında yoğurt yiyor. 
0 oy
(999 puan) tarafından
Düz kahvaltı yapmıyor gerckten yapmıyor yaninda illaki bı melemen bı poğaça pisi sigara böreği olacak yoksa yemiyor küçük kızım böyle büyük kızımda kırmızı biber i çok yiyor dolabı acip sürekli kırmızı biber yiyor değişikler :D 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 539 göst.
30 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 439 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Manolyam (2,388 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 71 göst.
+1 oy
15 cevap 347 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (915 puan) tarafından soruldu

411,878 soru

12,399,275 cevap

44,350 kullanıcı

Kategoriler

...