Dün tuvaletti yikiodum 2 yasindaki oglumda oynuodu bizim lavabo disarda kapi vs bisey yok lavaboya ozon döktüm sonra ben tuvalete girdim ozon dokmeye arkamdan gelmis eliyle degip agzina mi gotrdu bilmyrm daha sonra uyudu yarim saat uyandi duruduk yere kusmaya basladi bende süpelendim acaba agzinami surdu diye sonra hastaneye gotrdk yarim saati geckin sıra bekledik girdik doktora camasir suyunu yutmus olabilir şikayetiyle getirdim diyorum sende bisey varmi tamam olabilir sen kesin gördünmü içerken diyo ben icmesine izin verirmiyim acaba bu yuzdenmi kusuyo diye getirdim şüpheleniyorum diyorum yuzume bile bakmyr bilgisayrina bakiyor oyle konsyo neyse gidip kan verin dedi labaratuvara gittik zaten durmuyo hic bisekilde zar zor kan aldilar 2 saate oyle bekledik kan sonucu biturlu cikmio gittim sekrete sordum tamam çıkmista biri eksik diyo gidiom doktota diom o isledemi ben ugrascam gifin eksik olan kagidi bulun gelin diyo cocuk bi taraftan durmaz zaten o oraya yoluyo o oraya yoluyo sonra tekrar deldiler cocun elini kan aldilar saat 9 da gittik 1 oldu bekleye bekleye sonra baska bi doktor geldi Allah razi olsun o biraz ilgilendi bakti sonra yine bizim doktora yoladi gittim nagihan hanima gidin dedi bizim doktor oraya giderim o doktorunuz beni aramadi söyleyin arasin oyle bakarim der tam bi rezalet vala ayaklarimiz sisti en sonunda nagihan hanim dediği 2 ilac yazmis peribiyotik eczaneci okuyamamis ne yazdini bi ilaçta varmış onun alamamis esim sigorta var sigorta karsilamiomus zaten 115 liraymis kucuck damla simdi atesi var isal var kusma var ne yapcam bilmyrm hastaneye gotrsek ayri dert götrmesek ayri dert ölcen gitcen kimsenin umurunda değilsin pazartesi gunu saglik ocagina gotrcem gecmesse sikayetleri Allah kimsyi bu zamanda hastaneye filan dusurmesin vala öl git ilgilenmiyolar