Kızlar anneannem solunum sıkıntısı çekiyor 1 ay önce 15 gün boyunca yoğun bakımda uyutuldi sonra eve çıkarıldı orda korana olmuş kalbi büyümüş zaten nefes alamiyinca karantinasi bitince tekrar doktor muayene etmiş yatış demiş 3 gündur yatıyor bugün demişki teyzeme beni burdan çıkar ben burada kalmiycam yada beni camdan aşağı at oda niye böyle diyosun anne demiş teyzemde o hastanede yemekhane bölümünde 5 senedir çalışıyor demişki hemşire beni dövüyor oda çıkarmak için sanmış demiş yok anne olurumu öyle şey orda arkadaşı olan hemşire evet dövdü demiş teyzem yanına gidip bağırmış çağırmış sen nasıl yaparsın demiş oda yalanlama iş ve teyzamin üstüne yürümüş sonra teyzem dayımı aramış demiş gelin böyle böyle annemi burda bırakmam bizimkiler duyunca hepsi gitmiş gerçekten ellerine geçse dovuceklermis kadını kaç gündür orda dövüyormus zorla kalkamayan kadını altını aldığı için zaten kalka bilse gider dime napabilir iz hastane kadını kaçırmış zorla adını soy adını öğrendik çimere yazicaz başka ne yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim ağlamaktan gözlerim şişti başım ağrıyor