0 oy
786 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,115 puan) tarafından
Mesela benim çorap takıntım var ne kadar varsa giderim bi okadar daha alırım illa corab çok olacak değişik değişik olacak giyim konusundada hep takim olmalı alt üst takım olacak ayrı giydirmeyi sevmiyorum 

42 Cevaplar

+3 oy
(29,534 puan) tarafından

Temiz olsun kafi tek takıntım ufacık lekede stres olurum:D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayakkabı yemin ederim 20 çift var engel olamıyorum kendime bana engel olan biride yok babası benden çok alıp geliyo
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Evde bile uyumlu giydiririim.  Kendimde aynıyım çorabıma kadar
tarafından
Hahahha valla bu ben .
(8,582 puan) tarafından
Oyle mutlu oluyoruz dimi ☺♥️
tarafından
Uyumsuz olunca da huzursuz oluyorum
0 oy
tarafından
Kızım var ve saçı pek yok bandana toka falan bayaa var ömrü boyunca sanırım 
0 oy
(9,618 puan) tarafından

Bende genelde takım almaya çalışırım ayrı ayrı alıp kombin yapmayls uğraşamam her kıyafetine göre de çorap alirim :D

0 oy
tarafından
Bende takim olacak ve temiz olacak. Ama artik temiz tutmuyo herseyi dokuyo dk basi degistiriyim
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Aynı takıntı bendede var ya nolcak bu halimiz :) bide saçlarına çok takılırım hep düzgün olsun diye tararim
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Var tabi illa pacalar cprabın içinde olcak
0 oy
tarafından
Guzel giydirmeye dikkat ediyorum ❤️☺️ 

Tarz giydiriyorum  cunku o minik kasli erkek sjsjsjsj 
tarafından
Harbi kasli mi la
tarafından
Ajsjjsjs bugun attim gormedin demi ? Hem de nasil kassss
tarafından
Yok gündüz girmedim :Dd
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Takım seviyoruz çorabı bile uyacak ya bir tık dahi bol olsa giydirmek gelmiyor içimden hersey uysun gerisi önemli değil bende ☺️☺️
0 oy
(6,123 puan) tarafından
Pijama takıntım var degisik giycek illa her çıktığımda alırım kiyafetleri uyumlu olucak coraplarimiz beyaz olcak utusuz asla:)
0 oy
tarafından
Temiz olsun yeterli 
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Benim de giyim değil de kalem takıntım var sanırım. Kıza sürekli kalem alıyorum. Her markadan her renkten . Heralde liseye gidene kadar hiç almasam olur. Şu an 5 yaşında. 
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Postun başlığını görünce takım konusunu yazacaktım zaten yazmışsın tekleme giydirmekten nefret ediyorum ya gece pijamalari bile takım olacak 
0 oy
tarafından
Benimki de temiz olacak ama illa takım değil 
0 oy
tarafından
Renk uyumuna dikkat ederim takım olması şart değil uyumlu olmalı Bi de ne Renk giydiyse aynı Renk çorap giydiririm ve her zaman temiz olmalı en ufacık lekede hemen değiştiririm üstünü 
0 oy
tarafından
İmkan varda aliyorsun elhâmdülillâh
0 oy
tarafından

Malesef var sürekli aynı kiyafetlerle foto çekinmedi i istemedigim için kızıma değişik değişik kıyafetler alıyorum aslında yapmak istemiyorum ama dayanamiyorum:D

0 oy
(603 puan) tarafından
Hiç sorum etmem. Renkleri uymuş uymamış. Ama eşim çıldırır. Ayakkabı takıntısı vardır hep ayakkabınalır kızıma. Hatta arkadaşları kızımın babasını ayakkabıcı sanmış :)
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Benimde çorap takıntım var. Hem kendime hem çocuklara. Sürekli alır biriktiririm. Bende temiz ütülü olsun isterim herşeyleri. Takım da alırım, ayrı ayrı alır takım yaparım ya da. Evde de uyumlu giydirmeyi severim.

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 471 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 396 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 756 göst.
0 oy
19 cevap 514 göst.

412,983 soru