Kızlar iki buçuk da suyum geldi sancilarim arttı ama açilmam yoktu bekledik ama çok sancı çektim kızlar ilk başta ağladım. Sonra 8 cm açıkla doğuma girdim. Oğlumu aldım kucağıma Allah herkese nasip etsin annelik çok güzel ❤️
Gözün aydin canim. Allah anali babali büyütsün. Insallah hayirli evlat olur
Ayyyy bizde merak ettik varya.
Rabbim analı babalı büyütsun nasılsın simdi
Ayyyy gözlerin aydın canmm yaa cok sevindim Allah hayırlı evlatlardan etsin sen doğurdun ya bize ölum yok dahaa))) sevindim kızzzzz))
Ayyyyy çok sevdimmm gözün aydının olsun canimmm ❤❤❤❤❤❤❤❤
Hayrli olsn cnm bnm rabbm hayrli huzurlu uzun omrler bersin size bagslasn yavrunu gozunaydn darisi bzm basmiza
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah
Hele şükür cnm alah bağışlasın insallah hayirli evlat olur❤❤❤❤
Rabbim uzun omur nasip etsin inşallah cnm
Gözün aydıııın ❤ sağlıkl büyüt nşallahhhh
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım gözün aydın tebrikler darısı hepimizin başına olsun :)
Rabbim hayırlı ömürler versin kuzucuğa gözünüz aydın
gözün aydin cnm allah hayirli evlat etsin allahım anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah❤
Gozunuzaydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikla huzurla insaallah :)
gözun aydin cnm dogum nasil oldu anlatirmisin rabbim anali babali buyutsun ya cok sewindimmmm
Gözün aydın canım güle güle büyüt minnoşu :)
Gozun aydin olsun canimmm :))) kac gundur dogdu dogacak senle bizle bekledik valla rahatladim suan cok mutlu oldum :))) insallah hemen toparlarsin dinlen guzelce paşaya da kendine de iyi bak :))
Gözün aydın canım sağlıkla huzurla eşinle büyüt yakışıklını Rabbim size bağışlasın bahtı güzel olsun oğluşun gece 12 de mi doğurdun kız 19 ocak sayılıyor yani=))) öyleyse doğum günümde doğmuş oluyor senin oğlan :))
Maşallh canım gözün aydın olsun Allah analı bablı büyütsün inşallah :)
Hayırlı olsun canm darısı bama artık bende kurtulayım hayırlısıyla :( kaçıncı haftada doğdu cnm?
1,492,944 soru
24,393,855 cevap
349,528 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın