İnan bana canm senin yemenle hic bir alakası yok ilk oglum 35+5 de ultrasyonda 2900 cıktı zaten dogdu 2535 di kilosu. Ama doktor dedi ki ultrasyonda cok buyuk zayıf olması hic bişeyi degiştirmedi 1 ay sonra bile yaşıtlarını gecti şuan tam 2.5 yaşında ve her gören okula gidiypr mu diyor bende hayır daha 2.5 yaşında diyorum maşallah nasıl besledin ne verdin diyprlar ama bunyeyele alakalı.
2. Oglumda anne karnında cok zayıftı minyon olacak dediler 38+3 de ultrasyonda 2800 cıktı kılosu dogdu 3000 kiloydu tam. Şuan onun yedigi yemegi abisi yemiyor cok yemek yer cok iyi beslenir ama cok zayıf 15 aylık o da. Bunyesiyle alakalı bişey.
Şuan 3. Ogluma hamileyim 37 hftalıgom ve cocukların arkasında kolturmaktan yemek yiyemiyorum hic vakitim olmuyor tam 7 kilo almışım ben sabah kahvalti bir de akşam yemegi tamam başka bişey yemiyorum hatta 10 kilo almıştım vermeye bile başladım ama her gittigimde bebegim kilo almış gözüküyor ve doktorum cok iyi bakıyorsun ccouga diyor bende bişey yemiyorum diyorum şaşırıyor :) bunyesiyle alakalı bişey yani geniyle zayıf falan diye üzülme gercekten.