Ah be ablam icim cok kötü oldu. Nasil bir adammis bu viceansiz merhametsoz iyi günde var kötü günde yok. Dilemkolay 14 sene. Bak bu dünyada ben kimi Allaha havale ettiysem rabbim bana yasattigini onlarada yasatti. Kimine 6ay icinde kimine 1-2 yila kimine ise 10 yila ama yasadilar. Beni nerden kirdilarsa üzdülerse kendileride ayni yerden kirildilar. Ve kac kere bu oldu rabbim dedim sen ne büyüksün ben aglaya aglaya dualar ettim sen ise karsilik verdin hemde benim aklima gelmeyen sekilde. Daha gecenlerde havale ettigim kisi bana yasattigi olayi yasadi. Rabbim dedim sana inanmayan insanlari anlamiyorum nasil bu kudreti göremezler bu rabbim icin ufak ama benim icin büyük birseyde azda olsa icimin yangini azaldi. Ben hemsireyim kacinca seviyede hastaligin? Bu yolda sana yardimci olmak isterim. Zaten hastasin birde su kocan yüzünden ilerliyecek. Inadina iyi olucaksin, inadina hayata tutunup kocana gününü gösterip pisman ediceksin. Senin yanindayim abla. Ne sorun olursa yaz elimden geleni yaparim. Senin imtihaninda buymus…