+1 oy
1,573 göst.
Diğer kategorisinde (2,684 puan) tarafından

Beni en iyi sizin anlayacağınızı düşündüm Benim hasta zamanımda morelimin en yüksek olacağı zaman eşim olacak ibliss bana inşallah ölürsün dedi elimden geldiğince umursamamaya çalışsamda elimde değil olmuyo böyle nasıl anlatılır bilmiyorum 14 senemi verdim yüzüme bile bakmıyo boşanma teklif ettim çocukların velayetini istiyo benden ondan sonra boşan diyo gerçekler çok acı çok sevdim canımı bile istese verirdim sevmek çok güzel bişey olsada nefret etmek de çok garip bi hismiş hiç yaşamam derdim ama şimdi herşey tersine döndü görmeye bile tahammül edemiyorum aynı evde iki yabancı gibiyiz şunu anladım ki kimse vazgeçilmez değilmiş canım dediğin zamanı gelince düşman oluyomuş gözyaşım dinmiyo yapılanı hazmedemiyorum suskunum üzgünüm sadece sizlerden isteğim benim için dua edermisiniz :'(

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun abla dualarım seninle rabim ferahlık versin inş
-Reklam-
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Senin hastalığından önce böyle değildiniz Rabbım eşini pişman edip ayaklarında köpek eylesin 
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Rabbim içinize ferahlik versin ama nasıl inşallah olürsün diyebiliyor siz onu bu kadar severken yani hicmi sevmiyor sizi ayrilmakmi istiyor. Çok geçmiş olsun şifa versin Rabbim
0 oy
(808 puan) tarafından
Sana dua edeceğim Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz insan verdiği değere uzuluyo Burak allahindan bulsun ki bulacaktı buna inan rabbim safi ismiyle şifa versin
0 oy
tarafından

İçim yandı okurken. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah gönlüne ferahlık versin rabbim :'(

0 oy
(137,547 puan) tarafından
allah ferahlatsin kalbini
0 oy
tarafından
Sevgi nefret eşittir sen seviyorsun ama nefretinle bastiriyorsun bosanmak istiyorsan önce bir işe gir canm ondan habersiz düzenini kur uzaklastirma kararını al ve çık git derim
0 oy
tarafından
Ayyy çok üzüldm ya rabbim sabır versin canm dualarım seninle 
0 oy
tarafından
Üzücü bir durum aranızda sıkıntılar varmıydı daha öncede insan hasta zamanda eşini bırakır mı:/ 
0 oy
tarafından
Rabbim gönlüne esenlik , kocana merhamet versin.
0 oy
(469 puan) tarafından
Erkekler iyi gün dostudur bunu unutma şimdi silkelen ve çocukların için dik dur kimin ölüp kimin kalacağını ALLAH bilir bir bakmışsın araba çarpmış o önce gitmiş o imtihanını kaybetti sana böyle davranarak sen pes etme herşeyin üstesinden gelebilecek bir gücün var bunu unutma annesin en başta seni örnek alacak çocukların annem çok güçlü diyip ovunecekler onlarda senin gibi olmak isteyecekler o yüzden hiç üzülme hayatını da bir adam için heba etme değmez yıllarca süpürge de etsen saçını değmez o yüzden kendine ve yaşamana bak 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah nedir bu erkeklerden çektiğimiz Allah'ım biz kadınlar dünyaya dert çekmeye gelmişiz benimde etrafımda eşi tarafından değer gören çok kadın var b nd onları görünce çok üzüluyrm :-(:-( 
0 oy
(13,624 puan) tarafından
Daha şimdi okudum çok üzüldüm rahime :( 

Allah'ım hakkınızda hayırlısını versin üzme kendini bak zaten hastasın 
0 oy
(47 puan) tarafından
Sabret zor biliyorum ama görme duyma dua et eşinin kalbine merhamet versin boşan demek çok kolay ama hepimizin hayatları zor dua edicem sanq
0 oy
(7,046 puan) tarafından
Rabbim şifanı versin inşallah canım sağlıklı olda boşver herşey olur çocuklarınla ömrün boyunca sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu zamanlar  geçir inşallah
0 oy
tarafından
Salla o kocayi önce kendin için sonra çocukların için sağligina odaklan canm Allah bir kapıyı kapatır bin Hayır kapısı açar bol dua et canim 
(2,684 puan) tarafından
Hastaneye gidecem şimdi elim ayağım titriyo yüzüm ateş atıyo sol böbreğim ağrıyo
0 oy
(48 puan) tarafından
Ah be ablam icim cok kötü oldu. Nasil bir adammis bu viceansiz merhametsoz iyi günde var kötü günde yok. Dilemkolay 14 sene. Bak bu dünyada ben kimi Allaha havale ettiysem rabbim bana yasattigini onlarada yasatti. Kimine 6ay icinde kimine 1-2 yila kimine ise 10 yila ama yasadilar. Beni nerden kirdilarsa üzdülerse kendileride ayni yerden kirildilar. Ve kac kere bu oldu rabbim dedim sen ne büyüksün ben aglaya aglaya dualar ettim sen ise karsilik verdin hemde benim aklima gelmeyen sekilde. Daha gecenlerde havale ettigim kisi bana yasattigi olayi yasadi. Rabbim dedim sana inanmayan insanlari anlamiyorum nasil bu kudreti göremezler bu rabbim icin ufak ama benim icin büyük birseyde azda olsa icimin yangini azaldi. Ben hemsireyim kacinca seviyede hastaligin? Bu yolda sana yardimci olmak isterim. Zaten hastasin birde su kocan yüzünden ilerliyecek. Inadina iyi olucaksin, inadina hayata tutunup kocana gününü gösterip pisman ediceksin. Senin yanindayim abla. Ne sorun olursa yaz elimden geleni yaparim. Senin imtihaninda buymus…
0 oy
(48 puan) tarafından
 Rahime ablam cok kötü oldum Nasil bir adammis bu viceansiz merhametsoz iyi günde var kötü günde yok. Dilemkolay 14 sene. Bak bu dünyada ben kimi Allaha havale ettiysem rabbim bana yasattigini onlarada yasatti. Kimine 6ay icinde kimine 1-2 yila kimine ise 10 yila ama yasadilar. Beni nerden kirdilarsa üzdülerse kendileride ayni yerden kirildilar. Ve kac kere bu oldu rabbim dedim sen ne büyüksün ben aglaya aglaya dualar ettim sen ise karsilik verdin hemde benim aklima gelmeyen sekilde. Daha gecenlerde havale ettigim kisi bana yasattigi olayi yasadi. Rabbim dedim sana inanmayan insanlari anlamiyorum nasil bu kudreti göremezler bu rabbim icin ufak ama benim icin büyük birseyde azda olsa icimin yangini azaldi. Ben hemsireyim kacinca seviyede hastaligin? Bu yolda sana yardimci olmak isterim. Zaten hastasin birde su kocan yüzünden ilerliyecek. Inadina iyi olucaksin, inadina hayata tutunup kocana gününü gösterip pisman ediceksin. Senin yanindayim abla. Ne sorun olursa yaz elimden geleni yaparim. Senin imtihaninda buymus
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Geçmiş olsun tekrardan. Kolay mı bir anneden çocukları koparıp almak bırak şu beyin olmayan adamı
0 oy
(227 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlık eşine merhamet versin inşAllah

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 866 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 380 göst.
4 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 820 göst.