0 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (67 puan) tarafından
Benim kızım çok zor bir bebek 14 aylık ama gazı istahsizligi uyku sorun vs cok zor bir bebekti ve 2.ci bebegi şuan değil ama ilerde bile düşünesim gelmiyor herkes diyor ki ilk zor olursa 2.ci kolay olur yada tam tersi işte biri zor olursa diğeri kolay olurmuş bu doğrumu acaba merak ettim :)

15 Cevaplar

0 oy
(377 puan) tarafından
Peki tam tersi olur mu mesela usluysa 2. Zor mu oluyor acep:D
(67 puan) tarafından
Öyle diyorlar canm ama bilemedm :)
tarafından
Valla öyle. İlkim kuzu gibi sessizdi. İkinci anamı aglatiyor.
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Bende biri 2 yasında biri 4 aylık gayet güzel allah a şükür
(67 puan) tarafından
Masallh canm ben hep isterdim yaşları yakın olsn ama şuan hiç cesaret edemiyorum cnku kızım çok yaramaz
(106 puan) tarafından
Benimde oğlum tanisan abo dersin ama duruluyor ya
0 oy
tarafından
Oğlum zor bi bebekti ama hiç inanmıyorum 2. Kolay olacağına 
(67 puan) tarafından
Bende inanmıyorum aslnda ama herkes öyle diyor
0 oy
(101 puan) tarafından
Kuzenim ilki zordu ıkıncı daha da zor :) ıkıncı gelince dedik ki meğer ilki koaymış:)) 
(67 puan) tarafından
Hadi yaa Allh kolaylık versin ozmn
0 oy
tarafından
Benim öyle oldu ama doğru değildir ona güvenerek şey yapmamak lazım
(67 puan) tarafından
Guvenemem zatn :)
0 oy
(878 puan) tarafından
Arkadaşım 20 gün oldu doğum yapalı kızı 19 aylık ben nasıl bi hata yaptım diyor :)
(67 puan) tarafından
Hadi yaa neden ki  ilki uslu bence ki hemen 2.ci olms
(878 puan) tarafından
Kaza oldu onu  ki :)
(67 puan) tarafından
En korkutgm şey :)
0 oy
tarafından
Yalan vallahi de yalan billahide ablam ilk cocugu oglan oldu aşri gazli bi bebekti gece gündz hep aglardi cok zor büyüdü simdi 3.5 yasinda hala arada gaz sancisi tutuyo ustelik yemeyen bi cocuk ve ikinci cocugu kiz oldu yeni 1 aylik oğlundaki hersey bundada var bin pisman cocuk yaptigina ustelik 2 side sezeryan cok zor cok 
(67 puan) tarafından
Hadi yaa bende öyleydim canm hastaneden bir çıktık eve geldik çocuk hiç susmadan ağladı gazdan sabahlara kadar arabayla gezerdik eeyy gidi günler smdi  1 yaşında hla ağlıyor herşeye :(
0 oy
(1,809 puan) tarafından

Yok ya alakasi yok bence. Cocuklarin da kendine ozel karakterleri var. Sadece bunye alisiyo bence yaramaz olana. Az biraz uslu olsa ikinci oyle dusunuluyo galiba :)

(67 puan) tarafından
Olabilir tabi :)
0 oy
tarafından
bende tersi oldu :)
0 oy
(560 puan) tarafından
Bence birincinin zorluğu tecrübesizlik ikincide uykusuzluğa dayanıyorsun neyi olduğunu daha çabuk anlıyorsun 
(67 puan) tarafından
Aslnda öyle ama her cocgun kendine göre farklı huyları oluyor benccok tecrubesizlk yaşadım ve çok çok zor bebek olduğu için bu benm için zor oldu birde tek büyütmem gurbette olmam
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Benm kızmda 13 buçk aylık inan ikinciyi çok istiyorum ama kızmn uyku srnu beni bitirdi :( Allah ım inşallah 2. Böyle olmasın dye dua ediyorum hemn düşnüyduk ama 1 sene erteleme kararı aldık
(67 puan) tarafından
Benim kızımda da uyku sorunu var hiç uyumak istemiyor gunduz en fazla 10 dk uyur 2.kez ve gece saat başı bile diyemem saatte 5 kez uyanıyor uykuya dalmiyor bile çok zor
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Valla canım kızım ters dönmüştü normale zorladılar çok zor geçti kızım ölü doğdu geri getirdiler beyin kanaması geçirdi fizik tedavi ve beyine gidiyoruz yoğun bakımda kaldı ve alttan büssürü dikişim vardı hareket zor ediyordum ve 2.ciyi ilerde korkuyorum yaa aynı şeyleri yaşamaktan 
(7,375 puan) tarafından
Canım kontrol etmediler çünkü suyum geldi bebek aşağı indi ama kimse 2 saat kimse yanıma gelmedi bağırdım kimse gelmedi sonra doğuma 9 ebe girdi benimde kalbim durmuş bebekte çok zor doğdu şuan kızım iyi ama beyine ve fiziğe hayla gidiyoruz doktor raporlarına baktı mı niye sezeryan yapılmamış diyor
(67 puan) tarafından
Geçmiş olsn canm yaa bu işini bilmez insanların yüzünden neler çekiyorz yaa böyle yazık günah
(7,375 puan) tarafından
Yani tehlikeye attılar kalıcı hasar olabilir dediler emekleyemez yürüyemez dediler bende bunları çekince bebeeklikten beri hastanede bebeğim sürekli gidiyoruz çok şükür iyileşti her dediklerini erkenden yaptı ama çok çektim korkuyorum gerçekten 2.ciye karnım o kadar morarmış tı ki dokunamıyorum bazı ebeler kasıklarımı bile bastırdı dokunamıyorum çok dikişim vardı alttan oturamıyorum kızım hastanede yoğun bakımda süt sağıp götüryordum açıkca korkuyorum
(3,696 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok büyük imtihandan geçmişsin gerçekten..   hepsi ayni olacak diye bir sey yok ama korkmakta da haklısın bi yerde..
(7,375 puan) tarafından
Evet canım bakalım nasip ya 10 cm açılışta 35 cm kafasıydı alamadılar ya ne diyim onlara
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Her iki türlü de çok zor oğlumun megersem çok uslu oldugunu kızımda anladım oğlum.20 aylık kızım.6 aylık sorana hep söylüyorum meğer oğlan da hiç cekmemisim ben diyorum çok zor çok çok zor neler çekiyorum bı bilseniz bazen camdan stmak istiyorum kendimi bunalıma.giriyorum ne zaman geveck bu günler iple çekiyorum
(67 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canm kızın daha çok küçük uzun bir süre böyle devam eder tabi ancak aklı erdikcr rahat edersin
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bnm ilki usluydu hadi ikinci de olsun dedik oldu anlatamam nasil zor çocuk ilk cocugumun kiymetini anladim. :)
(67 puan) tarafından
Kolaydan zora geçiş daha kötü anladigim kadarıyla ama ilk zor oluncada insan napcagini bilemiyor tecrubesizlkte oluyor tabi
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Büyük kızım maşallah çok sesiz beni yormayan bir bebekti ama 2.si şuan bana kan kusturuyor beş dk susmuyor
(67 puan) tarafından
Kolay gelsn canm sana benimkide öyle hiç durmuyor herkes çok sabırlı son diyor bu beni üzüyor tabi mecbur sabırlı olucaz biz getirdik onu dünyaya

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 579 göst.
0 oy
14 cevap 400 göst.
0 oy
8 cevap 237 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Selay (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 523 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu

412,256 soru