0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bizim bebek arabasından yada buna benzer bebek arabasi kullanan varmi kaç yasa kadar kullanılıyor kullanışlımi almayı düşünüyorum da baston bebek arabasını sevmiyorum hoşuma gitmiyor bunlar ilgimi çekiyor sizce kizlar

image

fikir almaya geldim

2 Cevaplar

0 oy
(1,655 puan) tarafından
Kullanmıyorum ama fikrimi belirtmek istedim, ayak kısmı kapalı zaten çok uzun kullanılamaz bu diye düşünüyorum. Ben Chicco aldım, henüz kullanmadım ama bastona ihtiyaç olmuyor çok hafif ve pratik. 
(3,550 puan) tarafından
Benim kızım 2 yaşında. Bende chicco kwik one travel sistem kullandım bu zamana kadar. Çok memnun kaldım bu yaz baston almayı düşünüyorum artık ağır geliyor çünkü
(1,655 puan) tarafından
Kwik ağır geliyormuş bizim de bir arkadaşımızda var. Ben Chicco Goody Plus aldım bunda ihtiyaç olmayacak bastona inşallah, çok hafif ve pratik. Başka beğendiğim arabalar da vardı ama mutlaka sonradan bastona ihtiyaç oluyormuş.
(3,550 puan) tarafından
Abimin bebeği olacak bizim araba pusetli yeni doğan aparatı falan var bende biraz ondan baston almak istiyorum hem ağır zaten hemde abime vermek icin
(1,655 puan) tarafından
Evet iyi olur sizin için. Güle güle kullanın alacağınızı da.
(3,550 puan) tarafından
Sağol kuzum sende güzel günlerde kullan inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende kızıma gorumcemi arabasını kullandım hala daha sağlam ama kayınpederim oğlum için artık yeni şeyler çıktı diye bunlardan aldım 5 aydır kullanıyorum bı sıkıntı yaşamadım henüz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 322 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (2,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
25 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatmasur (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 676 göst.
5 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif vurkan (91 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,856 soru

24,661,769 cevap

366,774 kullanıcı

...