On günü annem gilde geçirip pazar günü eve döndüm sağ olsun evi temizlemiş eşim kendince ama dün leş gibi pislik çıkardım evden. Hala da isim bitmedi bebeğe bak bulaşık yıka emzir uyut eşim geliyor işten iki seviyor elinde telefon öyle uzanıyor yorgunum diyorum bende yorgunum diyor lohusayim diyorum ben doğduğum günden beri lohusayim diyor dün yemek yaptım haşlama ıspanak ve makarna söylemesi ayıp. Akşam herken diyor ki salça niye koymadin tuzsuz olmuş vs. Ona göre ben yattığım yerden bebek bakıyormuşum bebek kucağımda uzanırken gazını çıkarıyordum onu gördü ondan böyle diyor az önce annem gile geri gitmek istiyorum dedim ben seni uyarmıştım yorgun oluyorum işten gelince ilgilenemem demiştim götüremem goturursem de geri getiremem dedi. Bende oturdum aglayasim geliyor. Çok yalnız hissediyorum. ben hamileyken de böyle yapardı bende hamile gibiyim benim de karnım kicimm başım ağrıyor diye her sıkıntıma karşılık yapardı 36 haftalık olana kadar bir fincan çayını hep kalktım gittim ben doldurdum o para kazanıyor ya benden daha çok yoruluyor ben evin içinde istediğim zaman dinlenebilirmişim kendi her zaman daha yorgun ve dertli. Beni hiç anlamıyor beni anlamasi için ne yapmalıyım
Olur canım lohusayken bende çok şeyler yaşadım lohusayken bende ağlayarak annemlere gitmiştim o anı yaşadım smdi yazdıklarını okuyunca bizle birlikte onlar da lohusalık yasiyo
Geçecek millet iki bebekle uğraşıyor mesela ben eşini salla boşver erkek onlar yapıları öyle anlamıyorlar işte napican öyle kabul et kendini yorma boşveeeeeeeeeer benide bak kendi keyfine bak yeter
Bir düzen kurmaya çalış canim. Bende tek baktim. Sabah ilk uykusunda bende uyuyordum sonra uyaninca yedirip yanima alip sallana anakucagina koyup evi topluyordum aglarsa orada salliyordum oyle oyle işler bitiyordu. Ama eşim bana şükür hep yardim eder okuldan gelince beni uyuturdu kendi bakardi
1,493,175 soru
24,397,463 cevap
349,856 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın