0 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

On günü annem gilde geçirip pazar günü eve döndüm sağ olsun evi temizlemiş eşim kendince ama dün leş gibi pislik çıkardım evden. Hala da isim bitmedi bebeğe bak bulaşık yıka emzir uyut eşim geliyor işten iki seviyor elinde telefon öyle uzanıyor yorgunum diyorum bende yorgunum diyor lohusayim diyorum ben doğduğum günden beri lohusayim diyor dün yemek yaptım haşlama ıspanak ve makarna söylemesi ayıp. Akşam herken diyor ki salça niye koymadin tuzsuz olmuş vs. Ona göre ben yattığım yerden bebek bakıyormuşum bebek kucağımda uzanırken gazını çıkarıyordum onu gördü ondan böyle diyor az önce annem gile geri gitmek istiyorum dedim ben seni uyarmıştım yorgun oluyorum işten gelince ilgilenemem demiştim götüremem goturursem de geri getiremem dedi. Bende oturdum aglayasim geliyor. Çok yalnız hissediyorum. :'( ben hamileyken de böyle yapardı bende hamile gibiyim benim de karnım kicimm başım ağrıyor diye her sıkıntıma karşılık yapardı 36 haftalık olana kadar bir fincan çayını hep kalktım gittim ben doldurdum o para kazanıyor ya benden daha çok yoruluyor ben evin içinde istediğim zaman dinlenebilirmişim kendi her zaman daha yorgun ve dertli. Beni hiç anlamıyor beni anlamasi için ne yapmalıyım

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım ne kadarda olsa bence kendi evin daha iyidir. Bide annenlere gittiğinde döndüğünde yine temizlemek zorunda kalacaksın, bebisin doğmuş Allah analı babalı büyütsün :) bende hamileyim çok uykum oluyordu midem bulanıyordu bitiremiyordum eşim demişti ki her gün bir odayı yap zaten hafta başına kadar yeter. Bende kendimi yormadan öyle yapıyorum yemek, bulaşık vs haricinde bir gün tuvaleti banyoyu işte bir gün salonu derken daha rahat oluyor sende öyle dene istersen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye hiç yardımcı olmuyor .en azından bebekle ilgilensin 
0 oy
(489 puan) tarafından
Aynı ben ( : su lohusalık sendromunu atlatmaya bak daraldiginsa balkona cik çok yoruldun at kendini yere dışarıdan yemek söylesin kalksın kendisi yapsın sende insansın biraz zaman geçsin zaten toparlanırsin doğum kolay değil bebekti o piskolojiydi agrilardi zor valla Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Alış kuzum yapacak bişey yok iş yapacam diye kendini yorma yapabildigini yap tek cocuk varken evde herşeyi 4 4lük yapmak için ugrasırdım şimdi 2.gelince oldugu kadar artık diyorum bazen sabah bulaşıgı bile akşam bulaşıgı ile bir hallediyorum. Bide lohusalk kafası gözdeki musluk hiç durmuyo :))
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Annen gile donme kendini evine alıştır sonra daha cok.zorluyo insanı esler bebek le sevme isi ile ilgileniyorlar çocuk bakip büyüten nadir babalar var
0 oy
(681 puan) tarafından
Lohusalik döneminde öyle oluyor canım bende oturup ağlardım devamlı ve inan tek kalmayı daha çok isterdim eşim ve ben çocuğum sende alışırsın işte biraz eş desteği önemli bu dönemde 
0 oy
tarafından
Eşin seni anlamıyor ama sen de şu an fazla hassassin o yüzden çok takiyosun ama annenlere gitmen çözüm değil evine bebeğine alışman gerek eşine de Allah merhamet versin
0 oy
(3,128 puan) tarafından
%90 ımiz böyledir eminim ama kanıtlayamam :)
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Kuzum bence annene geri dönme alışmaya çalış şimdi gitsen tekrar geliceksin daha zor olur  eşinde. Biraz yardımcı olsun ne olucak yaa
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Ya bu lohusa psikolojisi erkekler anlamıo bnada bı tek sen mi doguruosn demişti geçiyor sabret canım duyma bebeğinle alakadar ol 
0 oy
tarafından
Geçer canım geçer sen şimdi zoruna gider daha dikişlerin bir yandan çocukla ilgilenen gerek ew yemek bide senin çıkışın falan yokmuş gibi dvranır koçan yanına gelen bile senden hizmet bekler

Bütün bunları bende yaşadkm ama 2 ay olunca hiçbirşeyin kalmıyor ve herşey düzene giriyor psikolojin falan düzelir hiç birşeyin kalmaz
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksn o adam değişmez Allah yardımcın olsun
0 oy
(161 puan) tarafından
Evi işi gücü bırak bu zamanlar da uykuszlkta diz boyu daha gaz sorununuz cıkıcak o zamn eşin mecbur bakack bebek susmayınca kalkıp sanada bende aglarım demesse iyi beklenir öyle insanlar var benm eşim saolsn elim ayagım resmen gebeliktede bebek olduktan sonrada Allah razı olsun hic arkasını dönüp başka yerde yatmaya gitmedi hep kızının yanında 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (302 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 161 göst.
0 oy
6 cevap 448 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde .misafir.kullanici. (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 753 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semra butok (58 puan) tarafından soruldu

408,491 soru

12,273,996 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...