+1 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kapı komşum var 3 yıllık arkadaşım 2 kez dusuk yaptı. 

Geçen kahveye geldi bana ortak bi arkadaşımız  var o başka apartman da oturuyor onuda cagirdim. 

Çocuğu olan kadin dk başı çocuğunu öpüyor seviyor seni verene kurban olayım vs vs diyerek seviyor.

Benimde çocuğum var tabiki sevebilir bebegini annesi evladı sonuçta ama bebegini kaybeden komşum da üzülüyor anlıyorum suratından .

Bebeğini kaybetti konuşuyoruz morelini yüksek tutmaya çalışıyoruz ama yinede üzülüyordur.

3 Umuz cok iyi arkadaşız :(

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Aynı şeyleri ben yaşıyorum kuzumu kaybettim 2 ay kuvezde kaldı sonra beni bırakıp gitti herseyimdi o benim umudum du şimdi bir çocuk görsem kıskanıyorum ister istemez burda bile okunuyorum çoğu postu çocukla ilgili 

Ayazim aklıma geliyor herkesin çocuğu sıcakdayken kundakdayken benim yavrum toprağın altında her gün aklımda üşüyor mu ayazim aklıma geliyor kendime ***** diyorum senin çocuğun orda toprak altında sen üşümeyi mi sikayet ediyosun hiç gitmiyor aklımdan kalbim çok acıyorum yüreğim çok acıyor 
(2,323 puan) tarafından
Rabbim sabır versin acını dindirsin inşaAllah kuzum. Ama içini ferah tut o şimdi Rabbinin cennetinde o kadar huzurlu ve mutludur ki onu görebilsen çok mutlu olursun. Keşke bizde öyle günahsız temiz bir şekilde Rabbimizin huzuruna çıkabilsek. Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaAllah. Ama emin ol evladın şuan o kadar güzel bir yerdeki yerini görebilseydin onun için çok mutlu olurdun kalbini ferah tut ☺️❤️
tarafından
Of kuzum benim yaaaaa içimi parçaladın rabbim sana güç kuvvet versin sen o kadar güçlüsün ki rabbim bu imtihani sana uygun görmüş ve o kadarsevikiyirsun ki demekki ..
Çok zorduryasamayan bilmezrabbim kimse ye de yaşatmasın insallah hayal ederken bile rabbim tövbe ediyirum diyorum sen yaşıyorsun çok kotuama unutmalı bebeğin usumuyor o da seni bekliyor elinden tutacak orda.. o orda Hz ibrahimin elinin altında oyunlar oynuyordur şimdi o en guz l yerdedir usimek nekelime o da orda seni akiyordur senden bahsediyor dur şimdi rabbim sizi cennetindekavustursun i sallah
(167 puan) tarafından
Tüylerim diken diken oldu boğazıma bir yumru oturdu. Rabbim size sabırlar versin dayanma gücü versin gerçekten kelimelerin yeterli gelmediği bir durum. Bir anne olarak acınızı yüreğimden hissediyorum.
tarafından
Of canım çok yandı ya :(
(161 puan) tarafından
Aglamamak icin kendimi zor tuttum bende hep aklıma ya yavruma bişy olurda benfe alırlarsa diyr cok korktm Allah sabırlar versin sana cok zor ben bile aklima getirdigmde kalbım dayanmiyor sen bizzaat yaşamişsn rabbim sabrınıda veriyor
-Reklam-
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Biraz empati gerekiyor bazı durumlarda. Rabbim en kısa zamanda onun da kucağını doldursun inşallah
tarafından
Insallah canim yani bebeği olan arkadaşla konuşsam hani biraya geldiğimizde biraz hassas davransa?yoksa haddime değil deyip karışmasam mi
(2,529 puan) tarafından
Sen öyle yap deme de ben artık onun yanında bu kadar çocuğumu sevmiyecm üzülüyor anlıyorum dikkat edeyim biraz falan dersen belki kendisi de anlar
(4,876 puan) tarafından
Siz akraba mısınız ☺️
tarafından
Yok iklim o benim tayfam cicivgillerde☺☺☺
tarafından
Öyle yapım kubracim
(2,529 puan) tarafından
Sajajsja :) hep öyle diyolar :) valla bı eltim var adı Hatice soyadı uğur ama kendisi o değil çok şükür hahahaha. Yani değiliz canım :D
tarafından
Yok yok  ben o eltimin seni takip ediyom burdan hahahah☺☺☺☺
(4,876 puan) tarafından
Ne bileyim soyadlarnz aynı profiller aynı
tarafından
Tesadüf canim❤❤❤
(2,529 puan) tarafından
Yok valla tesadüf bacım sjsjsj ama eltimden çok severim kendisini düşün onu ne kadar sevmediğimi hahahah :))))
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Çok düşüncesi biriymiş hetkeisn çocuğu var benim çocuğu olmayan arkadaşlarım vardı hamileyken hiç karnıma bile dokunmuyordum. Bebeğimde bile bahsetmiyordum üzülmesin diye Allah onada hayırlı bir evlat nasip eder inşallah
tarafından
Amin inşallah canim❤❤
0 oy
tarafından
Ayy canım yaa belki o sevenin aklına gelmiyordur senin onu gizlice uyarman gerekiyor belli ki. 

Rabbim diğer arkadaşına da hayırlısı ile en kısa zamanda evlat nasip etsin sağ salim de kavuştursun inşallah ;)
tarafından
Insallah canim❤❤
0 oy
tarafından
2 defa hamilelik heyecanı yaşadım olmadi Rabbım nasip etmedi yengemde su an aynısını bana yapıyor her aradığımda yeğenimi görmek için canim yavrum,benim oğlum söyle böyle diyor tabi ki sevsinler ama karşısında yaralı bi anne adayı var onu da düşünmek gerekiyor.
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Empati yoksunu 
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Belki seven arkadaşınin akilna gelmemistir sen ufaktan bı soyle rabbim kimseyi evladiyla sınamasin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 
0 oy
tarafından

image

dinimiz bu konuda hassas davranmayi ögütler haticem ❤️

Yaptigi yanlis olmus maalesef  

tarafından
Ben uyarım en iyisi üzülüyor kadinda
(2,149 puan) tarafından
Bence bunu durum olarak paylaş görsün direk söylersen belki ters teper.
tarafından
Aa olabilir bak
0 oy
(135,238 puan) tarafından
belkide unutmustur yaa 
tarafından
Birlikte teselli ettik arkadaşı yani unutmuş olabilir belki de
0 oy
(328 puan) tarafından
bizim burda birinin hiç bebeği olmuyo o geliyo bize oğlum üç aylık ne severim ne öperim onun yanında üzülür diye
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Hiç haz etmiyorum düşüncesiz insanlardan. Biz 6 kardeşiz 2 öz 4 üvey yani babamın önceki eşinden. Ve küçükken bile annem beni ve abimi diğer abilerimin yanında hiç sevmez öpmezdi annemin gidip önünde oturduğumda bile kalk git abinin yanında otur demesin bizim annemiz yok üzülmesin diye beni abimlerin yanına gönderirdi. Allaha şükür aramızda hiç öz üvey şeyi olmadı hepimiz öz kardeş gibiyiz maşaAllah ve bunda hep annemin tutumunun katkısı olduğunu düşünüyorum onları hiç bizden ayırmadı ve onlara hep daha çok merhamet gösterdi. Hamdolsun abilerimde öyle annemi çok sevip saygı duyuyorlar. Yani ince düşünmek her zaman çok güzeldir insanların acısını anlamak ve saygı duymak. 
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Yaa zaten hep birliktesin orada da sevmeyiver. Kıyamam Rabbim sabır versin ne kadar içerleniyordur
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Bende kuzenimle hamile kaldım ikimiz aynı haftalardaydk sadece benm bebeğim bir hafta büyüktü ben kürtaj oldum o şuan cinsiyetini öğrendi alışverişe başladı ne zaman gorsem kuzenimi bebeğim aklıma gelir üzülürüm ama kuzenim benim yanımda asla beni üzecek hareket etmedi Yani yapsa bile canm yanar arkadaşınız ayıp etmiş ben olsam üzülürüm hatta görüşmem bir süre araya mesafe koyarım .. Allah kimseyi Evladiyla sinamasin inşallah 
0 oy
(14,863 puan) tarafından
Evladın acısını en iyi yaşayan bilir rabbim kucağını boş birakmasin arkadaşının 
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Özellikle dikkat ederim ama çoğu insanda anlayış kalmamış. Geçen eşimin yengesi geldi 14 yıldır çocuğu olmuyor. Artık olma ihtimali de yok denecek kadar az eşinde hiç sperm yok. Bebeğim yeni doğdu gözümün içine baktı kadın sevdirir mi acaba diye bende abla istersen alabilirsin dedim kadın sevinçle aldı içim gitti o kadar dua ettim ki Rabbim onada verse diye. Normalde bebeğimi kimseye vermezdim verirken moralim bozulurdu ilk kez gönül rahatlığıyla verdim normalde millette ağlayan bebeğim onun ve kocasının kucağında öyle sessiz durduki. Çocuğu olmayan veya kaybetmiş bir insanın yanında ağzımdan çıkacak kelimeye bile dikkat ederim üzülsün istemem. Rabbim kimseye evlat acısı veya hasreti yaşamasın anne olmayı hakaten herkesi anne yapsın.
tarafından
Canım adını söyler misin yengenin dualarım da olacak inşallah o yüzden
(1,963 puan) tarafından
Ayşe adı inşallah kabul olurda onunda olur canım çok çektiler ameliyatla sperm bulundu tüp bebek denediler olmadı. Hep diyorum Allah'tan ümit kesilmez bir mucize olsa.
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Bende ilk  yavrumu kaybettim 33 haftalık karnımda kaybettim yavrumu ilk zamnalar çok zor geldi herkes kıyafet gitdirirken benim yavrum kefenle orda yatıyodu arkadaşm sürekli kızının fotoğrafını atıp bak teyzesi moralin düzelsin fslan diıodu inan o kadar kotu oluyodum ki ister 1 aylık kaybedelim iater doğsun kaybedelim evlat herkes diıoduki aman ne var gordun mü sanki inan kaybetmeden kimse anlamıyo Rabbim düşmanıma dahi vermesin evlat acısını komşunada sabır versin  en yakın zamanda kucağını doldursun şükürler olsun şimdi bi kızım var ama oğlum her zaman aklımda 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 870 göst.
2 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 715 göst.
4 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 339 göst.
0 oy
11 cevap 607 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu