Yazmayayim dedim duramadim. Canlarım eşim ailesiyle konuşmuyoruz. Ben ocak ayinin başında ailemin yanına 1 haftaligina gittim. Simdi 35 yil sonra ev sahibi olacak annem insallah kiradan kurtulacak.
Annemde sizde gelirsiniz kızım hem seni hem ecemi cok özledim dedi. Daha önceki tum taşınmalarimizda evi hep beraber topladık tüm kardeşler. Bende kredi belli olsun gelirim insallah anne evinizidw çok merak ediyorum zaten dedim.
Bugün eşime dedim bi anda bagirmaya basladi. Ne diyonya daha gideli kac gün oldu gidemezsin kapat bu konuyu diye. Ama nasil bagiriyor. Ben normal sakince söyledim. Dedim siniri gecsin bi daha konusalim konunun benle alakasi yok heralde diye. Ilk defa bağırdı deli gibiydi. Yemekten sonra kahve içtik dedim iznin var icerde gel beraber gidelim, ben de annemlerin yaninda olmak istiyorum kac yildir kurduğumuz hayal bu dedim. E.şsekmi oss.uruyormus, kocammi konuşuyormuş, konu kapanmis ben durup durup açıyormuşum. Gidersem bi daha dönemezmisim. Dedim ki o nedemek oluyor anamin evine gidiyorum baska adama degil dedim. Terbiyesiz konusuyorsun, seninle iletişim kuramıyorum dedim bagirmaya basladi çıktım odadan. Ben şimdi napayim. Gidip gitmeme durumu değil anne gelemiyorum derim orasi kolay ama bu davranışı konusmaları gercekten beni cok kırdı. Yapıcı konuşursaniz sevinirim