0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (505 puan) tarafından
Hic bir sucumuz yokken surekli küsmek icin bahane ariyorlar evlerine gittigimiz zaman hosgeldiniz demiyorlar tayinimiz cikti ev tasidik en ufak bir sekilde yardimci olmadilar hatta ev temizlerken zehirleniyordum annem temizlemeseydin banane dedi daha sonra onlar komsuyla kavga edip polislik olmuslar babami dövmüsler eşim bana bahsetmemelerini soylemis ama geldiler soylediler benimde rahatsizligim var stres yaptigim zaman kendimi kaybediyorum onlar yuzunden stres yapip onthara kalkismisşim ama onlar eşim deme dedigi halde durumumu bildikleri halde soylediler bana ben kendimi kaybetmisim kotu seyler olmus dedim annem keske gelmeseydik soylemeseydik dedi ne oldu diye sormadi bile bide soyledikleri yetmezmis gibi bizim evin onunde disarda bagira bagira ablamla kavga ettiler komsular hep duydu cekti gittiler evimize gelmiyorlar biz hep gittik izin gunlerimizde tasindigimizdan beri ama bir defa eşimin abisigilr gittik diye arayip sormamaya basladilar 2 yasinda kizim onlari aramami soyluyor ama onlar onceden hep onu gotuntulu ararlardi bana derdin sıkıntn birseyin var mi diye sormazlardi simdi eşimin abisigile gittigimizden beri kizimida aramiyorlar onlar hep onlara gidelim ama onlar bize gelmek istemiyorlar geldiklerinde bile yemeklerini hatta eski gorev yerine geldiklerindede uzerlerine ortecekleri yorgani bile getiriyorlar etraflarinda ne bi akraba ne bi komsu kaldi ölüp kalsala kimsenin haberi olmayacak o derece kimse yok etraflarinda kendi küstükleriyle biz konusuncada kavga cikariyorlar eşim hep onlara saygi gosterdi bize yaptiklarina ragmen hatta ben kavga ettigimde bile eşim sanki kendi ailesiymis gibi onlar buyuk dedi ama artik onunda zoruna gidiyor boynum cok bükük kaldi ailem benimle kusmek icin bahane ariyor mesela ablam coktandir küs benle ama seebini bilmiyorum durduk yere cok bunaliyorum aile her konuda hakli olur mu ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ailenin ve senin yardim alman gerekiyo bence bukadar nefret dolu bi ailede zaten buyumussun ustune intihara kalkisiyosun bazen kendi ailende olsa umursamiycaksin deger verilmeyen ortamda bulunman cok sacma uzak dur bence ailenden 
(505 puan) tarafından
10 gundur aramiyorlar zaten uzun zamandir evimize de gelmiyorlar ben herseyin farkindayim istemiyorlar beni hatta torununu bile aramiyorlar ama bayramda seyranda yada ev tasirken cok boynum bükük oluyor eşimin ailesi gelip benim ailem gelmediginde küsmesinler diye hep gittik aradik sorduk alttan aldik hatta evden bile kovulduk sucsuz yere ama eşim yinede senin hatrin icin giderim ben diyor biz alttan aldikca hep kucuk gorduler bizi kaybetmektn korkmuyorlar ben boynu bukuk kalmamak icin hep arayip sorup gittim ama boyle olinca ben daha cok uzuluyorum
tarafından
Kaybetmekten korkmayan insan bemcildir hatta narsisttir ben en azindan senin yardim almani tafsiye  ederim yani yaptigin normal bisi degil aileni kendi haline birak bence hassas olman icin degen bi aile degil ne guzel esinin ailesi yardimci oluyomus
-Reklam-
0 oy
tarafından
Malesef ailenin içi kötü, hamurları kötü yani. Dünyaya da olumsuz enerji yayıyorlar belli ki. Yine biri iyi olsa farkında olurdun ama demek ki tencere kapak olmuşlar. Anne baba her zaman haklı değildir zaten ama sizinkiler hiç haklı değil. Yapman gereken bu olayların senin evliliğine yansımaması için uğraşmak. Ha baban dayak yedi diye sen neden intihar ediyorsun onuda anlamadım. Normal bi ruh sağlığı değil. Ne kadar şikayet etsen de seninde onlardan aldığın bir takım benzerlikler var. Bişeyleri düzeltmeye bak. Komple görüşmeyi kes diyemem ama mesafeli olmakta fayda var .
(505 puan) tarafından
Onlarda mesafe diye birsey yok küsecekler bu hep bpyle gitti konusalim ama mesafeli olalim yok beni birak kizim annemin whatspp  profil resmini gorunce anneanne aç diyor cok uzuluyorum bende onlar gibi arayip  konusmayim diyorum ama biliyorum aramasam tamamen küsecekler sırf boynum bukuk kalmasin diye bunlari yapiyorum ama alttan aldikcada hersey daha kotuye gidiyor biz olmasak yapamazlar dusuncesi oluyor onlarda bununda farkindayim cok zor durumdayim surekli agliyorum stres halindeyim evime yansitmamaya calissamda olmuyor ki
0 oy
tarafından
 Tabiki anne baba herzman haklı değil. Kendi canının kıymetini bil iyi gelmiyorsa mesafe koy ve mümkün olduğunca görüşme. Sağlığın ve huzurun daha önemli. Malesef herkes anne baba olamıyor.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 758 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 555 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 498 göst.

Kategoriler

1,493,059 soru

24,395,602 cevap

349,728 kullanıcı

...