0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (476 puan) tarafından

https://www.instagram.com/p/CaWSm6rIe22/?utm_medium=copy_link

Arkadaşlar bu yazıyı okuyunuz. Büyuk çoğunluğumuz bunlarla baş etmek zorunda kalıyoruz hatta sinir stres içerisine giriyoruz. Bu bebeği biz doğurduk annesi biziz. Yeniden annelik yapmak isteyenlere gerekli cevabı vermeliyiz.

4 Cevaplar

0 oy
(970 puan) tarafından
Cok dogru valla ya
(476 puan) tarafından
Evet kesinlikle
-Reklam-
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Aynen de öyle yapıyorum. Ben doğurdum ben bakıyorum kendini göstermek için fikir sunanları dinlemiyorum tabi fikir aldığımız noktalar oluyor ama kmseye emanet etmem bebeğimi ve yanlış yaparak doğruyu bulurum elbet
(476 puan) tarafından
Biz fikir almak istersek sorarız zaten canım onun dışında neyi nasıl yapmamız gerektigi hakkinda ya da kendi doğrularını bize empoze etmek için konuşmalarına gerek yok
0 oy
tarafından
Bayıldım, teşekkürler
(476 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(251 puan) tarafından
Bacım yeni doğum yapmaya karın bile başına geliyor. 5 yaşında kızım minyon bir çocuk ama senin benim yediğinden fazla yer ve asla yemek seçmez, aklına ne gelirse. Parka gitsek ay ne zayıf yada bak buda senin gibi yemek yemiyor, bak küçücük kalmış. Ay hayatımızda hep böyle bicimsizler var. Hiç kale almiyorum vallahi. Tek verdiğim cevap şu

Kiloya bakarak mi iştahını ölcuyorsunuz... Ya da ben yedim de ne oldu :D 

Susup kalıyor, boşver vallahi.

Hele şimdi hamileyim, görümcem her aradığında yok şimdiden soğan ye, şunu ye, bunu ye süt yapar .... Sütü taşıyordu falan. (Ben ilk kızımı emzirmedim, bazı ailece sorunlardan dolayı) ( annemde yeni vefat etti kimsem yok) sürekli bu örneklerden biktim
(476 puan) tarafından
Susmuyorlar canım herkes kendi hayatını bırakmış başkalarına burnunu sokmakla meşgul donup baksan bir dunya hata bunlursun onlarda da ama işte baskalarına bakmaktan kendilerini göremiyorlar. Verip cevabı geçmek lazım bosuna sinir olmaya bile gerek yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
0 oy
7 cevap 168 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 332 göst.
18 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ☆☆☆hry☆☆☆ (3,147 puan) tarafından soruldu

409,532 soru

12,309,827 cevap

38,667 kullanıcı

Kategoriler

...