0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından
Kizlar şöyle soylim size bir oğlum var 2 yaşında eşimde dün bir tane daha evladimiz olsun dedi bende istemiyorum dedim çünkü kiradayiz hiç birseyimiz yok öteki geldiğinde daha çok masraf yapamam dedim annemde yok. Bir tane  daha getirr ikisini büyütür gidersin sizce yanlismi düşünüyorum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

26 Cevaplar

0 oy
(5,311 puan) tarafından
Bence çok doğru düşünüyorsun. Çocuk doğurmak kolay bakmak çok zor. Bu zamanda çocuk büyütmek daha zor. İlkini garantiye aldıysanız yapın ama yok zamanda büyütülmez bebek. Benim de 1 kızım var çok şükür durumumuz iyi ama ikinciyi düşünmüyorum. Hem sağlığım, hem sabrım hem de yarın ne olacağımı bilmediğim için el kadar bebenin günahına giremem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maddi Manevi zor iki çocuğu üst üste getirip sadece ilerde kafan rahat olur yoksa her türlüsü zor, 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Bu devirde çocuk büyütmek gercekten zor ama çocugunada bi kardeş olsa güzel olmaz mı :) 
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Haklısınız, bu devirde çocuk bakmak kolay değil. Bakmak sadece bezi ve mamasıyla da bitmiyor. Bu çocuklara güzel bir gelecek hazırlamamız gerek, bizim maddi durumumuz kötü olmadığı halde ikinciyi düşünmüyoruz.
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Ayyy 2 yaşında bebeği 22 yaşında okumuşum ben canım kusura bakma 

Tabi o zaman biraz daha var derim 2. İçin
0 oy
(7,622 puan) tarafından
Bebek getir nedir allah aşkına su zamanda bunu söylemek kolay olmamali sakın kimsenin agziyla hataya düşme 

Maddi manevi hazirlikli ol ikinizde yipranirsiniz sonrasinda

İlgili sorular

Kategoriler

1,442,115 soru

23,702,809 cevap

311,756 kullanıcı

...