0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar gebelik kontrolü için özele gittim daha önce 5 kez kayıp yaşayınca kan değerim 1700 lerdeydi gittiğimde normalde görünür diyo herkes ama özeldeki doktor bu değerle görünmez hiç bişey ama bakıyım bi dedi 1 dakika bile bakmadan sanki böyle oyun oynuyomuş gibi baktı bakmadı görünmüyo dedim ben dedi 4 gün sonra geri gel bi daha bakalım belki kan felan alırız dedi bende sinirlendim ertesi gün devlet Hastanesi'ne gittim ordaki doktor bi güzel ilgilendi baktı görebilmek için bastırdı felan ama sonuç olarak gördü bunun tam tersi olması gerekmiyormu özele o kadar para veriyoruz onun böyle ilglenmesi gerekmiyormuydu hiç anlam veremedim bi tek bendemi böyle yoksa bunların hepsimi aynı 

13 Cevaplar

+1 oy
(4,212 puan) tarafından
Hiç alakası yok canım insanlıkla alakalı bişey bu boş yere Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua etmiyor büyüklerimiz
(19 puan) tarafından
Aynen öyle valla iyisine denk gelcen ama iyi diye gidiyorsun işte sonuç
(4,212 puan) tarafından
Yani aslında para verdiğimiz için daha çok ilgi bekliyoruz canım
(19 puan) tarafından
Ya tabiki tamam parada önemli değil ama insan azcık ilgilenir ne biliyim hani bişey der böyle tersler gibi çok değişik geldi daha önce hiç gitmemiştim özelde muaneye görünce iyikide gitmemişim dedim valla
(4,212 puan) tarafından
Herşey tecrübe işte canım bende mesela üniversite hastanesini çok övdüler gittim 160 TL ödedim rezillikti bidaha kapısının önünden geçmem
(19 puan) tarafından
Aynısını bende düşünüyorum valla
-Reklam-
0 oy
(15,940 puan) tarafından
1700 diyorsunnn benim 3000 bindi hemen hemen ancak kese gözüktü doğru olabilir  ama ilgi konusuna bişey diyemiyorum 
(19 puan) tarafından
Valla canım devlete gittiğimde aynı değerdi sadece 1 gün vardı yani olabilir haklı tabi ama sadece ilgisiz davranması yanlıştı bence
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Özelle alakası yok insanlıkla davranışla alakası var ben hep özele gidiyorum ama gayet iyi ilgileniyolar ve ben ücret ödemeden de muayene olmuslugumuz çoktur bunun parayla da alakası yok 
(19 puan) tarafından
Tabiki haklısın herkes bir olmuyor iyiside var böylesi de işte
0 oy
tarafından
önemli olan devlet yada özel değil doktorun işini düzgün yapması bazıları zorla doktor olmuş gibi davranıyor 
(19 puan) tarafından
Valla aynen öyle sevmiyorsan yapma nice işsiz gezenler var dimi ama
0 oy
tarafından
Valla o tamamen dra bağlı. Hem özel hem devlete gidiyorum bulunduğum yerdeki devlet hast. çocuk drlari çok ilgili. Ama kadın doğum için  özele gittim orda yaptım doğumu da sırf Dr için yoksa ozeldeki hast kötüydü.
(19 puan) tarafından
Doktordan doktora değişiyormuş demekki
0 oy
(300 puan) tarafından
Özelde sadece 1 tane kadın doğum yok ki. Doktoru değişin derim her dr bir değildir. Bende özelde kalp atşını duydum devlete gittim o gün devlet bana kalp atışı yok dedi nasıl yk dedim yok işte dedi özelde duydum ama dedim sonra ısrar edince baktı aa evet dedi kalbi oluşmuş atıyor annesi dedi. Her doktor bir değil kimisi ilgilidir kimisi ilgisiz doktor değişin 1 doktora takılıp kalmayın. Benim maraşta doktor ayrı bitliste ayrı adıyaman da 2 doktor ayrı. :) 
(19 puan) tarafından
Ooo maşallah valla benim gittiğim doktoru da çok övdüler o yüzden tercih ettim ama sevmedim ne biliyim bana ilgisiz geldi valla bunlardan sonra zaten gitmem o doktora yazık günah aldığı parayada
0 oy
(13,313 puan) tarafından
1700 lerde alttan usg ile gördü özel doktor çok minik daha bastırmak evet doktor daha iyi bilir işini ama ilk zamanlar sakıncalı olabilir. Çok erken daha yani
(19 puan) tarafından
Ya tabiki öyledir ama beni sinir eden ilgisizliği oldu açıkçası hani düzgünce söylese pek bakmadı bile o yüzden sinir oldum
0 oy
tarafından
Canım benim 2000 de görünmedi 
0 oy
tarafından
Özelde hangi doktora gittoysem ilgilendi kuzum ilgilenmeyene de bi daha gitmem ilk gebeligimde test yaptım pozitif o zaman kayinvalidemdeydim devlete gittim karnımdan baktı hamile değilsin dedi bende kanda verelim dedim öyle kan istedi kanda çıktı hatta 732,5 di ama nasip olmadı,simdi de özele gidiyorum bi erkek bi kadin doktora muayene oldum ikisi de çok ilgilendi 
0 oy
(630 puan) tarafından
Özelle devletle değil İnsanlıkla alakalı. Hatta özeldeki doktorlar daha ilgili normalde. Siz istisnasına denk gelmişsiniz.
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Sana denk gelmiş valla iyi bir özele gitmemişsin demekki. Benim doktorum prensesler gibi bakıyordu valla çoğu özelde öyle burda. Asıl devlete adım atılmıyo
0 oy
tarafından
Sana denk gelmiş özelde doğum yaptım suyum geliyordu ebeler gelip gidip bezini biz baglayalimmi altına diyorlardi hayır diyordum okadar güzel ilgilendiler. Doktorum hele kaç kez geldi gitti yanıma. 

Devlette iki doktora gittim birisi beş para etmezdi öbürü çok iyiydi çocuğun boyundan kilosuna kadar bildi aşırı ilgiliydi yani 
0 oy
(887 puan) tarafından

İnsanla alakalı bence bende devletteki doktorları beğenmiyorum kestirip atıyorlar özele gidiyorum mis gibi

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 383 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
+1 oy
8 cevap 216 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Cigdem_fetihim (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 780 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Askimizin&meyvesi (189 puan) tarafından soruldu

409,763 soru

12,318,882 cevap

38,901 kullanıcı

Kategoriler

...