Merhaba arkadaşlar evliyim ve iki çocuğum var.Yeni doğum yaptım sayilir altı buçuk aylık oldu kizim.Hamiligimin başlarında eşim,48 milyar bir dört ay sonra 15 milyar bir 3 ay sonra 6 milyar bir benden habersiz para cekmis.Maddi yönden bnm bildiğim sadece televizyon borcumuz vardı.Ben ise bunu bir gece yarısı kendisi telefondan hesabına ödeme yaparken gördüm.Gormeseydim keşke yenen çekilen paralar aklımda deli sorular eve giren çıkan bütçe belliydi.Hamileligim çok zor geçti. Ruhen bedenen esim hiç yanımda olmadi.Yanimda hissetmedim.Hep kafasını meşgul eden birşey vardı sanki.Sordugumda yok diyordu.Dogum yaptım özel hastanede eşim kayinbabamin kartını alıp taksite bağlayıp ödeyecekti ama adama da yalancı cikti.Dogum paramı bile kayinbabam odedi.Kisin üşüdüm hamile idim üzerime bir kışlık kazak dahi almadı.Ama benden çektiği gizli parası vardi.Neden yaptin bu parayı ne yaptın dediğimde aldığım tek cevap yedik oldu.Yemedigim giyip gezmedigim çarşınin yolunu bile bilmediğim koskoca ızdırap gibi geçen bir yıl.Daha önce bir sefer iddia oynamıştı ondan sonra hiç oynamadi görmedim söz verdi.sizce bu aldatma mi kumar mi ? Ne yapmış olabilir paralari şimdide ödemekte çok zorlanıyor.Baksan hoca ilim sahibi ama bu yaptığıyla gözümde değeri kalmadı çok mutsuzum bütün güvenim bitti gitti bir yıl yalanla Yaşadım sizce ne yapmalıyım?