+1 oy
922 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sonra bana dedi ki ****** git yada ben ****** olup gideyim dedi bende sabah giderim ayberk merak etme dedim 20aylık çocuğum var kızlar çocuğun karnını doyurup gitmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

24 Cevaplar

0 oy
(1,780 puan) tarafından
Çocukla beraber mi yoksa onu bırakıp öyle mi anlamadım. Çocuğunla birlikte git gideceksen
tarafından
Çocukla beraber giderim zaten bırakamam onu
(657 puan) tarafından
Gitmek çözüm olacak mı çocuğunu babasız bırakmak nasıl olacak sence
tarafından
Ben giderim dedi oturuyoruz salonda sessizce
-Reklam-
0 oy
(1,201 puan) tarafından
Önemli değilse neden kavga ettiniz canımya:(
tarafından
Çok saçma sapan şeylerden zaten genelde böyle şeylerden tartışıyoruz üç gecedir bebeğim uyumuyo canım doğru düzgün dişten dolayı dün gecede ağladı yine kucağıma almadım normalde biraz ağlayıp geri uyumaya devam ediyodu belki öyle yapar dedim çok ağladı durmadı kucağıma aldım susmadı kriz geçirir gibi filan kendini geriyo doğru attı neyse geldi aldı çocuğu sonra ben sana söyledim al diye niye almıyosun ki diye bağırdım aldım zaten durmadı yalan mı söylüyorum sanki dedim sonra... Git yada ben gideyim dedi gerisi öyle işte önce ki gecede çocuğun ağlamasından sinirlendi uyuyamıyo ya beyefendi salona çekti gitti bi bk yaptığında yk zatn ne yapıyosan dedi gece dün hiç konuşmadık akşamda konuşmadık doğru düzgün işte sonrada gece böyle oldu
(1,201 puan) tarafından
Allahım ya çocuk bu ağlayacak yani ana nasıl derdini çekiyorsa babada öyle çekecek yok öyle brn gideyim yada sen git hiç bir şekilde evini bırakıpta gitmeyecesin eşşek gibi bakıp ilgilenecek babanın evinden getirmedin sen onu oh ne ala ya canları sıkılsın ya giderler ya sen git bu kadarlar işte sakın gitme buna alışorsa devamını ister
tarafından
Bi kere bi gitmeye çalıştım ağladı yoldan geri çevirdi canım yine gitsem Büyük ihtimalle yine çevirecek çevirmezsede kendi bilir ben çocuğuma çalışır bakarım ailemin yanında bunun saçma sapan laflarına gelemiyorum artık şimdide babasının yanına gitti yatağa hiç gitmedim bile arkasından baksın çocuğuna uyumasın
(339 puan) tarafından
Ne kadar sorumsuz o çocugu sadece sen yapmadın benimde eşim sabah erkenden işe gidiyor geç geliyor ama 1 kereolsun böyle yapmadı yeri gelir oda bakar sen git yat ben bakarım der böylelerine çocukta yapmayacaksın valaga
(9,816 puan) tarafından
Biriniz ateşse biriniz su olacaksınız canım evlilikte denge böyle saglanır o bagırdıgında sende bagırırsan olmaz.ayrıca git deme sansıda yok gıdıyım deme sansıda yok o cocugu dogurttuktan sonra senı baba evınden aldıktan sonra.Oyleydı gırmeyeydı kanınıza her seferınde cekıp gıtmek olmaz.
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Sen niye gidecen kız bırak o gitsin dönüp dolaşıp yine gelecek zaten. Bide tartışma konunuz önemli mi değilmi ona göre düşün 
tarafından
Zaten ufak tefek saçma sapan şeylerden tartışıyoruz canım genelde çocuk sebebi oluyo niye bunu verdin boğazına kaçar filan gibi şeyler
(1,045 puan) tarafından
Aman kız boşver herşeyin iyisni biliyolar bu babalar ama bakmaya gelince yarım saat anca dayanırlar. Gitme bence dur
tarafından
Zaten öyle oluyo canım bu ara çok fazla söylemeye başladı ne yapıyosun ki zaten tarzı konuşuyo video açıp çocuğa saatlerce izletirler ne yapacaklar başka
0 oy
(4,397 puan) tarafından
Sen gitme gidecekse o gitsin çocugunu da bırakma sakın 
tarafından
O gidecek ben tam gidiyodum ben giderim dedi git o zaman dedim
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Tartışma konusu nedir
tarafından
Yukarıya yazdım canım birinin yorumuna
(1,026 puan) tarafından
Okudum canm çocuk ağlar normal bişey senin eşinde benim eş gibi problemli
tarafından
Fazla pimpirikli canım
0 oy
tarafından
Kiz sen niye gidiyosun birak o gitsin sekter olup
tarafından
Sabahta uyanınca durmadı kolum ağrıdı seslendim o baktı sonra kahvaltı hazırladım çocuğa yanında yatıyomuş gelmdi bana içeri gidiyodum yanımızda yatta yatıcam yatamıyorum dedi bende nereye yatıyım uyu sen diyip çıktım sonrada gideriz göremezsen bizi dedim bişey demedi şimdide kahvaltı yediriyodum çocuğa babasının yanına gitti çocuk yanında duruyo peşinden gitmedim baksın diye mutfakta oturmuş sana yorum yapıyorum
tarafından
Gitmeye niyeti yok onun senin de yok gibi sanki :) allah aranizda ki nifak tohumlarini eritsin canim bian önce
tarafından
İlerleyen saatlerdeki otobüs saati gelince doğru düzgün knuşmazsa giderim canım
0 oy
(300 puan) tarafından
Kavga detayını bilmiyorum da gidecek biri varsa eşin. Ben şahsen gitmezdim oturur ayağımı uzatır keyfime bakardım gururumu dinlesem çok perişan olurum çocukla
tarafından
Ciddi bi sorunumuz hiç olmadı zaten ıvır zıvır şeyler oldu hep ama yoruldum bende böyle şeylerden keşke çocuğum olmasaydı diyorum bazen tek başıma kararlarımı kolay verebilseydim
(300 puan) tarafından
Ivır zıvır çekirdek kabuğunu doldurmayan şeyler bizdede var :D ağır konuşuruz çok birbirimize gideceğimi söylerim ama gidemem bende gidecek biri varsa oda sensin derim eşime benim evim benim yuvam. Babamın evinden nasıl aldıysan öyle bırak beni diyorum sesi gıkı çıkmıyor çünkü aldığı gibi bırakamayacak biliyor. :) bence takma boşver bazen ben kafayı yiyorum ama boş sebepten evimi terk edemem sıkıntı elbette olur sıkılır bunalırsın ama evden gitmek asla sonuç verecek birşeg değildir :)
tarafından
Ayrılırım diyorum kendi kendime ama çocuk var şuan çalışmıyorum ama ayrılsam çocuğu bana verecekler çünkü küçük ayrılsam zaten çalışırım çocuğa annem bakar bilmiyorum ne yapacağım pişman etmem lazım söylediklerine ama nasıl bende giderek pişman olursa diye düşündüm
(300 puan) tarafından
Tartışma olursa. Beni nasıl aldıysan babamın evinden geri öyle bırak de. Eğer içeriği anlarsa birdaha karışmaz sana
tarafından
O gidecek ben giyiniyodum bakkala gideceğimi düşünüp sordu bende gidiyorum dedim ben giderim dedi bende git o zaman dedim
0 oy
tarafından
Kız saçmalama nereye gidiyorsun otur oturduğun yerde,konuyu bilmiyorum ama çıkma evinden kuzum rahatsız olan gitsin hiç umursama bile 
tarafından
Öyle mi dersin ama sabahta gideriz sonra haberin olsun bizi evde bulamazsan dedim giderim canım büyük ihtimalle yukarıda yazdım konuyu
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Terk edip gitme bi süreligine annenlere git kafani toparla esinde biraz evde yanliz kalsin hatasini anlar bnce
tarafından
Gidiyodum o gidecek
0 oy
(5,022 puan) tarafından
Git demiş durmanın anlamı yok ufacık meselede git diye seni gözden çıkarıyorsa kalmanın bir anlamı yok değerini anlasın git de
tarafından
O gidecek ben giyiniyodum bakkala gideceğimi düşünüp sordu bende gidiyorum dedim sürekli beni tehdit ediyosn bilmem ne dedi ben giderim dedi bende git o zaman avukatın var arkadaşın boşanalım dedim
(5,022 puan) tarafından
Burnu surtsun
0 oy
(191 puan) tarafından
Benim kide dis döneminde gece eşim nöbetçiyim 20 kez uyandım hala bile sallıyorum özellikle gece hemen mizmizlansa kucağıma alirim kendi rahatım için gece altı üstü eşimi rahatsız etmek istemem 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Sen niye gidiyorsun o gitsin sen çocuğunla yaşa düzenini bozma
0 oy
(14,929 puan) tarafından
Gece uykusu ağır oluyor canım muhtemelen almadigin için sinirlendi ha bu böyle yapmasini desteklemez geri doneceksen gitme akşam geldiğinde anlar zaten yanlış yaptığını 
tarafından
Zaten uykudan dolayı ama zaten daha yeni kestim gece emzirmesini ağlaması normal üç dört gündür sadece bir yada iki kez uyanıyodu gece belki acıkırsa diye süt veriyodum içip yatıyodu üç gecedir sürekli ağlıyo ve uyuyamıyo geri uykuya dönemiyo ama onunda anlayış göstermesi lazım değil mi sadece çalışmakla olmuyo bu işler gittide işe mi gitti bilmiyorum akşam eve gelir mi onuda bilmiyorum biz haber vermeden bakkala gittik duştaydı aramadı nereye gittiniz filan diye
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Çok saçma çocukmusunuz bir öocuğun sorumluluğu ağırmı gelmiş eşine.Sen ev işlerini falan tam yapmıyorsan bide çocuk ağlayınca adama batmış öyle anladım konuşmasından
tarafından
Yo ev işlerini yapabildiğim kadarıyla yapıyorum daha ne yapabilirim ki çocuk izin verdikçe bişeyler yapmaya çalışırım yemek yapıp ev işi yapıcam diye çocuğumu ihmal edemem
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Kuzu belki inanmazsın ama yemin ederim gece aynısını yaşadım eşim olacak insan görünümlü ****** sen alıştırdin bu çocuğu böyle uyumuyor bak dedi küfretti inan bütün hepsi .......aynı 
tarafından
Neden böyleler anlamıyorum benim eşimde ağlamasın kucağına al diyo ama böyle uykuya geçişi öğrenemez ki nasıl öğrenecek çocuk siznki bizimki kadar ileri gitti mi sizde nasıl durumlar?
(2,436 puan) tarafından
Emin ol daha kötüsünü yaşadım hepsi aynı b....k napcam idare et bebeğin büyüyene kdar
tarafından
Anladım canım benim eşim çok üstüne düşüyo çocuğun evet gece fazla ağladı durmadı ama dişten yapıyomuş çocuk meğer köpek dişinin ucu görünüyodu bugün baktım ki biraz daha çıkmış şu dişleri bi bitseydi valla ben yoruldum artık
(2,436 puan) tarafından
Diş ve iki yaş sendromu bizi bitirdi yeminle kuzu idare et bir şekilde yoluna girecek herşey
0 oy
(20,704 puan) tarafından
Gidecek yerin varsa durma al çocuğunu çık
tarafından
Var ama en rahat annemgilde kalırım gidecek yerim çok Allaha şükür ailem her zaman arkamda olur ki kayınvalideme desem oda kabul eder
0 oy
(297 puan) tarafından
Sen git de bakalm gidebiliyor mu elinde çocukla nereye gidecekmissin
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Sen niye düzenini bozacaksin bırak o gitsin 
0 oy
(579 puan) tarafından
Boşver sen düzenini bozma gitmek isteyene kapı orda diyecemde zor bir durum yani ama bir kaç gün ayrı kalmak iyi olabilir
tarafından
Bencede öyle olur gibi geliyo ama boşanmaya kadarda giderde ikisinden biri olur başka sonuç çıkmaz
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Gitme..................... cocukca sepepten demişsin . Bis3y yok tarişma hep oluyo evliliktr
tarafından
Şuan gitmedim evdeyim oda işe gitti büyük ihtimalle akşam eve gelir mi ne yapar bilmiyorum ya zaten büyük bişey olsa hiç düşünmeden giderim ama gece otobüs filan olsaydı çıkıp gidecektim sinirle
(4,171 puan) tarafından
ALLAH hepimizin evin güzel.muhabbet versin .. şeytan rahat durmuyo istedigi şey evliler insanlar birbirini yesin..
tarafından
Evet bu ara fazlaca girdi aramıza sanki ya canım biz ilk başta çok iyiydi bebeğime bakıp yardım eder uyuturdu taaki bi arkadaş şuan görüşmüyoruz her görüştüğümüz senn eşin çok ilgileniyo bizimki hiç ilginmez bile diye sürekli konuşana kadar ondan sonra adam cozuttu
(4,171 puan) tarafından
ALLAH cümlemizi korusun canim:( hep oku kendinize Ihlas felak nas
tarafından
Amin amin canım kendimize okuyorum demesem yalan olur çocuk için okuyodum sanırım ihmal ettim okuyum iyi söyledin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 348 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 355 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 424 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket Baykal (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 2,518 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,877 soru

23,598,272 cevap

305,878 kullanıcı

...