0 oy
853 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi

imageGöktug bebek 10 aylik henüz ve sma hastalığı ile mücadele ediyor, annesi olacak k..h..pe onu terketmis, dedesi olacak o... çöpe atın ben bakamam, para veremem demiş..  Göktug'un kalbiyoljik annesi olur musunuz? Onun sevgiye, desteğe ihtiyacı var.. Ağlamaktan içim dışıma çıktı çok üzüldüm, aşırı üzüldüm..Sadece maddi degil Sosyal medya hesaplariniz da paylaşarak ta destek olabilirsiniz..

5 Cevaplar

0 oy
(3,163 puan) tarafından
Rabbim yardımcısı olsun, elimden geleni yaparım inşallah :(
tarafından
Allah razı olsun cnm
(3,163 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun güzel insan ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin valilik izinli kampanyalı olan bir bebek daha var arkadaşımın. İremnur diye oda sma hastası yeterince destek oluyorum elimden geldiğince ama o paranın toplanması çok zor Allah şifa versin yardım etsin
tarafından
İrem Nur'u biliyorum onun kampanyası nedense yavaş ilerliyor :(  Allah tüm bebeklere sifa versin çok zor..
tarafından
Evet çok yavaş ilerliyor Allah'ım uardim etsin okadar çok var ki böyle
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Bizde elimizden geleni yapicaz inşallah  olsa yardım ederdim diyen o kadar insan varki 5 tl iki ekmek parası o iki ekmeği o gün  yemeyip  bu sabilere yardım etseler  keşke
tarafından
Öyle ama kimseye de birsey diyemiyorsun ki..  Sabah sabah kilitlendim çok üzüldüm bu bebeğe:(
(1,301 puan) tarafından
Bende tüm  videolarini  izledim ah yavrum minicik  daha rabbim şifa versin  inşallah  gördüğüm tüm bebeklere elimden geldiği kadar yardım ediyorum  yüklü miktar gonderemesekte  100 50 20 ne gonderebilirsek damlaya damlaya göl olur inşallah
tarafından
Allah senden razı olsun cnm❤
(1,301 puan) tarafından
Amin kuzum cümlemizden  inşallah
0 oy
tarafından
Allahim buyuktur ksmpanyasi yuzde kacti
tarafından
Sayfasına baktım ama yüzde kaç olduğunu göremedim malesef :(
tarafından
Evet ya annesi ter etmis ya nasil bi anne
(3,679 puan) tarafından
%2 canım
tarafından
%2 mi? Off!! Çok az :(
(3,679 puan) tarafından
Malesef çok üzücü bir durum
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun canım ben acıkcası kampanyası ılerlemıs bebeklere yardım edıyorum cunku paralar 30 milyon tl belkı daha fazlasını buldu maalesef.bız ılk basladıgımızda bır bır bucuk sene once  17 20 mn arası degısıyodu ünlülerde destek cektı işleri Allaha kaldı :( 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 440 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 742 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutluanne (28 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 547 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 780 göst.
21 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurse34 (1,326 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,370,562 cevap

42,387 kullanıcı

Kategoriler

...