Kizlar sinirimden oturmuş ağlıyorum şuan benim oğlum 20 aylik gecenin bu saatinde kalkiyor tamam normal her bebek kalkar uykusuzluğa da razıyım her gece değil bazı geceler altını temizliyorum kucağıma alıyorum seviyorum acikmis olabilir diye yemek veriyorum ağzından geri çıkartıyor ve durmadan bağırıyor agliyor ağlarken beni duymuyor susmuyor sakinleştirmeye çalışıyorum aynı dikkatini dağıtmaya çalıyorum aynı durmadan bağırıyor agliyor tükendim artık bugün öğle arası yemek yiyorduk elini tencere ye atı ben izin vermedim annem çiz dedim başladı ağlamaya kizlar öyle Bi bağıra bağıra ağladığı yan tarafında oturan kadın geldi kapıyı çaldı Bi çocuk bu kadar ağlamaz niye agliyor dedi anlatım yani bebeğim öyle agliyorki sanki icerde onu dovuyormusum gibi sonra oğlum kadını görünce daha çok ağladı kadın bana baktı gitti kizlar napmaliyim bana yardım edin ne yapıyorsam olmuyor düzelecek gibi değil artık ben böle anlamalarını tahmul edemiyorum sesi başıma giriyor konuşmak desen hiç yok herseyi ağlayarak istiyor gece 20 defa şu içmek için kalkıyor hasta değil Bi yeri de ağırlıyor eminim ama niye böyle yapıyor gece gündüz halim böyle durmadan agliyor