0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Bebeğim 10 aylık ve covit oldu aşırı derecede öksürüyo halsizlik vs yok sadece çok öksürüyo ne yapabilirim ?

3 Cevaplar

0 oy
(5 puan) tarafından
Ben kucuklugunden beri oksuruk ilk basladiginda hemen pekmez veririm sütüne katar oyle veririm aninda geciyo baslamadna bitiyo hemen yek deva bu bizim icin gercekten cok etkili oluyo
(17 puan) tarafından
Süt vermem için erken bebeğim 10aylik
tarafından
Canım tam olarak yazar mısın süte nasıl katıyorsun. Bebeğim 17 aylık çok öksürüyor. Pınar çocuk devam sütü içiyor. Nasıl vermeliyim
(17 puan) tarafından
Benim bebeğim henüz çok küçük ve bu yüzden herşeyi uygulayamıyorum... Ilık sütün içine bal karıştırıp verebilirsin bu pekmezden daha faydalı bir yöntem.. sabah akşam bir çay kaşığı tükettir. Öksürükte en faydalı yöntem bal'dır
(5 puan) tarafından
Bal elbette faydali oksuruk icin ama bebegi 10 aylik ve doktorumuz kesinlikle yasak 1 yas oncesi dedi. Oglum 1 bucuk yasinda bal ile denedim ama faydasi olmadi pekmez her zaman sifa gibi aninda iyo geliyo. Bali kendime yapiyorum oksuruk oldugu zaman bana iyi geliyo.
Last love' canm bebegim 1 biberon sut iciyo uyurken onun icersine 1 bucuk tatli kasigi koyuyorum
tarafından
Tamam kuzum çok sağol
(5 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bulabilirsen andız pekmez çok iyi geliyor geçmiş olsun
(17 puan) tarafından
Evde var doğal üstelik sabah akşam verdim fayda etmedi
0 oy
(485 puan) tarafından
Balla zencefil karıştır ver bı çay kaşığı canım fayda ediyor
tarafından
10 aylık bebek için bal çok tehlikeli
(485 puan) tarafından
Daha önce verdiyse verebilir her bebeğin bünyesi bir değil ben erken verdim bı alerji durumuyla karşılaşmadım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 60 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,564 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 87 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 178 göst.
+1 oy
1 cevap 21 göst.
16 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asliiii10 (38 puan) tarafından soruldu

411,631 soru

12,391,949 cevap

43,863 kullanıcı

Kategoriler

...