0 oy
1,115 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha önce bu nası anne demiştim komşum ne zaman bizi evine çaya çağırsa görüyorum 2 yaşında çocuğu hem TV izliyor hem abur cubur yiyor diye. linç yemiştim anneliğini nası sorgularsın denildi. Bugünde gördüm YAPMAA diye çocuğuna bağırıyodu bidaha seni çıkarmıcam dışarı dedi. Üzülüyorum çocuğa valla 

47 Cevaplar

0 oy
(328 puan) tarafından
Bence çocuğunu alli güllü büyüten yok her anne bağırır bir çocuğu da çok nazlı buyutunce tepeye çıkıyor bunda bir şey yok bence ortası olmali
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kadının ne çektiğini nerden biliyorsun belki de çok bunaltıyor! Anne olmadan önce bende komşumu çok kinadim şimdi aşırı bunaltan bağıran kadar tepeme çıkan bı çocuğum var yeter artık bırak yakamı bı lavaboya gideyim bı karnımı doyurayim bende insanım diye bağırıyorum. 4. senemde zar zor kucağıma aldığım bebeğim. Hic aglatmamaya çalıştık şimdide tepemize çıktı zor sabrediyorum
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Canım insan bir çok bunalıp bağırabiliyor yani insanın bazen elinde olmadan sesi yükseliyor canım ha sürekli bağırıp dövüyor sa o zaman sıkıntı var 
0 oy
(191 puan) tarafından

Canim ya bağırmayan anne asla yoktur ben mesela kızımın ilaçları var düzenli kullanması gereken içmiyor günü gelmeden de asla verilmiyor nöbet geçiriyor sonra içmese kızıyorum bacaklarımın arasında iciriyorum kolumu bacağımı isirmaktan morartiyor bunu dışarıdaki çocuklara da yaptığın dan kızıyorum saçını çekiyorum başka hiç bir çaremiz olmuyor malesef 

0 oy
tarafından
Bağırmayan anne yoktur herhalde sonuçta herkesin bir Sabri var tabikiii sürekli bagirilmaz  o ayrı bir konu inan benim ikizlerim var kolumu isiriyorum bazen sinirden kızmamamk için arada istemeden kızıyorum bağırıyorum ama elimde değil 
0 oy
(811 puan) tarafından
Allah iyi etsin inşaAllah
0 oy
(2,101 puan) tarafından

Bende yeri geliyor bağırıyorum. Burda kimse çocuğuna bağırmıyor mu yani :ermm:

0 oy
(849 puan) tarafından
Cnm sen hic bagirmiyomusun bnm bebegimde 2 yasinda   36 haftalikta hamileyim bazen dayanamiyorum  bu demek degilki   hani bagirir keske hic bagirmasak   ama  oda insan duydugum pismanligi sana anlatamam  anneler bilir belki o anne  agliyodr cocuguna bagirdgi icin    cunkü bn   cok agliyorum zor geciyor hamilelegim saatlerce ayagimda salliyorum    zorlaniyorum 
0 oy
tarafından
sen bagirmiyorsan bravo sana. bagirmamak elde degil illa bir yerde cildirtiolar : D
0 oy
tarafından
Yani dozunu asmadan hepimiz yapıyoruz. Herkes küçük anlamaz diyor öyle bişey yok ağaç yaşken egilir sonra büyüdüğü zaman ne yapsan güç yetiremezsin. Oğlum iki yaşına gircek ben hayır demesini bilirim yerine göre tabiki oynicak simaracak ama dediğim gibi aman çocuktur demem herşeyi yapamaz öyle. Misal kaynanama gidince sofrayı döküyor karıştırıyor herşeyi bı yere atıyor kizsakda yok çünkü o öyle alıştırdi oraya gidince elleme elleme dedikçe orda herşeyi kirip döküyor oda karışma diyo

Bizim evde ise tüm süs eşyalarım duruyor asla dokunmuyor bazen birkaç tabak plastik falan istiyo birlikte oyun oynuyoruz ama illaki kızıyoruz 
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Valla bağırmayan anne olduğuna inanmıyorum ben.  kızım 20 aylıktan beri öylesine çileden çıkarıyor ki beni. akşama kadar inan parmaklarımı ısırıyorum ona kızmayım diye ama illa ki bir yerde patlak veriyor sesimi yükseltiyorum.   Abur cubur  ve tv  konusuna gelince de Ben nasıl büyüdüysem evlatlarim da öyle büyür valla. Saatlerce tv başında oturtmam ama yeri geldiğinde de trt çocuktan izletiyorum.  abur cubur  da yiyo aşırıya kaçmamak şartıyla.  Şimdi kısıtlarsam okula başladığında kantinlerden ya da marketlerden alır her halükarda. hiç tatmadigi için ani  yukleme gibi olur bence
0 oy
(204 puan) tarafından
Ne alaka ya annesi tabiki bağırır yanlış bişey olduğu zaman bizim annelerimiz bizi dövdü de sevmediğinden  mi yanlış ama annemiz işte bizde robot dğeiliz illaki kızıyoruz bağırıyoruz milleti eleştirmek ne kadar basit 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Canım korkarım yine linç yiyeceksin
0 oy
(995 puan) tarafından
Çocuğun büyüsün sen de anlarsın çocuğuna bağırmayan anne yok ki ben kızıma 1 yaşına kadar sesimi bile yuksetmedim ama 1.5 yaşlarına doğru o kadar huy değiştirdi ki bazen kendine zarar vericek şeyler yapiyo napiyim annecim yapma desem anlamicak ki hafif sesimi yükselince kızdığımı yanlış yaptığını o da anlıyor gerçekten bir seneye gel Bi daha düşün bunları 
0 oy
tarafından
Ayyy üzüldm bende 
0 oy
(29,571 puan) tarafından

Annelik duygusunu olarak üzülmüş olabilirsin ama bunda ters birşey yok kimse huri melek değil canım cicim buyute yeri geldiği zmaan hayır ve yapmayı da bilecek tabi bu şiddet içerikli olmayacak şekilde.

0 oy
(2,385 puan) tarafından
Valla abur cubur vermeyen bağırmayan anne yoktur. Benim 5 ve 1 yaşında kızlarım var birde 30 haftalık hamileyim. Kızımı memeden ayırdım Çok zor birkaç gün geçirdim sabrım tükendi yeri geldi bağırdım da. Bende insanım çünkü sabrımın bi sınırı var yani. Emerken de sürekli emdiği için başka bişey aramıyordu ama şimdi sürekli istiyo bişeyler meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum ama arada mecbur çubuk kraker bisküvi falan da veriyorum. Her bebek aynı olmuyo her annenin de tahammül sınırı aynı olmuyo
0 oy
(895 puan) tarafından
Senin cocugun kac yasinda merak ettim
0 oy
(579 puan) tarafından
Bazı çocuklar laftan anlamıyor herkesin çocuğunu bir tutmamaliyiz kardeşten kardeşe bile fark var demek ki laf dinlemiyor 
0 oy
(855 puan) tarafından
Bende bağırıyorum. Pişman oluyorum bı daha Bagirmicam diyorum sonra yine bağırıyorum. Bu benim kötü bı anne olduğumumu gosteriyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 219 göst.
3 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
0 oy
49 cevap 931 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,892 soru

23,598,483 cevap

305,885 kullanıcı

...