0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (514 puan) tarafından
Kizlar merhaba. Esim bugun pozitif cikti bende supheliyim. Maskeyle ilgileniyorum fakat iki gundur filan bi burun hiriltisi var bebegimde. Bebegim 34 gunluk. 36 haftalikken dogdu 9 gun kuvozde kaldi solunum sikintisindan dolayi. Cok buyuk belirtisi olmazsa hastaneye gtmeyin evde karantinada kalsin diyorlar. Basina gelen var mi? Bebekler daha hassas degil mi? Birsey olur mu ne yapmaliyim.

6 Cevaplar

0 oy
(1,192 puan) tarafından
Benim kızım da 2 gün huzursuzdu. Sonra bir baktım ateşi var. Uyanıyor uyanır uyanmaz sadece ağlıyor. Teste gittik korona çıktı. Bebek olduğu için bir şey de verilmedi 2 aylıktı. Ateşine falan dikkat ettim carpol verdim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Booool bol emzir. Bizde şuan oğlumla korona olduk. İkimizde mos mor oluyoruz artık öksürürken. Bir şekilde evde atlatmaya çalışıyoruz. Şuan 17 aylık birde daha bu Nalet hastalık ilk çıktığında daha kırkımız çıkmadan eşim ben oğlum olmuştuk. Bizi tam 25 gün karantina da tuttular. Çook emzirmiştim. Normalde bebekler 2 saatte bir emzirilirken ben saat başı hatta yarım saatte bir damla bile çekse şifa demiştim. Şükür hafif atlatmıştı o zaman. Ama şuan o kadar hafif olmuyor 
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canm
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Allah korusun inşAllah birşey olmaz canım 

Maske takmayı ihmal etme 
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Canim surekli atesini kontrol et gece borden cikti bizim aman dikkat et

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
19 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 384 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,782 soru

24,376,554 cevap

348,367 kullanıcı

...