+1 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (2,493 puan) tarafından
Kizim 9 aylik ama evin icinde yapisik ikiz gibiyiz tek basima mutfaga gidemiyorum bu surec o kadar yorucu olduki artik 5 dakika oturup dinlenemiyorum sizinde bebeler boylemi 

13 Cevaplar

0 oy
(4,038 puan) tarafından

Ana olduktan sonra kendi evinde hiçbir zaman rahat yok bunu anlaman uzun surmyecek :D

(2,493 puan) tarafından
Kiz vallahi ya
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimde 10 buçuk aylık yeni yeni öyle oldu canim yaa me güzel eskiden önüne oyuncaklarını koyardım oynardı ama bir kaç gündür huyu değişti :angel:

(470 puan) tarafından
Sağol canım cümlemizinkini Zeytinyağına karanfilin başını ezip eşit miktarda köy canım 10 kaşık zeytinyağına 10 tane karanfil gibi dolaba koy canım jel kıvamına gelince sur dış etlerine rahatlatır canım karışımı 3 4 günde bir yenileyebilirsin bide ben eline pırasa verirdim.
tarafından
Tamam canım denerim çok teşekkür ederim Allah razı olsun yaa bende eline elma armut salatalık havuç falan veriyorum kemirip duruyor işte bakalım inşallah bir an önce bu dönemi  de atlatiriz yaa bir de bu aksam alışmış dişlerini birbirine surtuyor ses çıkarıyor nasıl unutacak onu bilmiyorum yeni üst dişi çıktı
(470 puan) tarafından
O baya bı süre devam ediyor canım damaklarina kasıyor kızımda hep öyle yapardı ağzı ***** kalacak diye korkardım ama tüm disler çıkana kadar devam canım
tarafından
Ben huylaniyorum öyle yaptıkça dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama yok bu akşam öğrenmiş yapıyor ahhh ☺
(470 puan) tarafından
Olmuyor kuzu bı başladı mı zor yani foto çekiyorum ağzı ***** çıkıyordu :D
0 oy
(519 puan) tarafından
Ayyy canım sorma sorma bugün artık ağlayacak duruma geldim evde bir sürü isim var ama ben onunla ilgileniyorum durmuyor onuncu adayız bizde :(((
(2,493 puan) tarafından
Ya artik bir an once buyusun diyorum uyurkende cok zorluyo kendini hep atiyo geriye dogru çıldırcam
(519 puan) tarafından
Kız valla şimdi yürüsün rahatlarim diyorum ama ben artık daha da kötü olmasından korkuyorum inana rahat yok yani
0 oy
tarafından
Bundan neden rahatsız oluyorsun anlamadım canım küçük o daha tabiki senin yanında olmak ister bırak gezsin arkanda 
(2,493 puan) tarafından
Kiz kucagimda olmak istiyo hep
tarafından
Ben olsam bende anamın kucağında olmak isterim :)
0 oy
(571 puan) tarafından
Kızın yeri ananın dizi olsun kız daha iyi ya alah yokluklarinı göstermesin
(2,493 puan) tarafından
Amin canim orasi oyle ama evin icindede gercekten yorucu oluyo tuvalete bile beraber gidioz
(571 puan) tarafından
Daha cok kucuk  ondan zamanla duzelir
0 oy
(3,696 puan) tarafından

Anneliğin kaderi bu canım:D kabullenmekten başka çaren yok  :) tek çocuk düşünmüyorsan şayet bu döngü tekrarlar durur. şu an ben öyleyim kızım büyüdü. bana aşırı bağımlı degil, kendi ihtiyaçlarını karşılıyor çoğunlukla diye seviniyordum. Simdi 2 aylık oğlum var ve başa sardık:) 

(2,493 puan) tarafından
Abooo allah yardimcin olsun :-)
(3,696 puan) tarafından
Cumlemizin insallah ☺️☺️
0 oy
tarafından
Sana şöyle söyliyim 11 aylık ve klozette bile kucağımda gece yanımda gündüz yanımda bir saat ayrı kalınca ne yapcağımı şaşırıyorum
(2,493 puan) tarafından
Hadi yaaaa ah ah napcaz valla bilmem
tarafından
Birde 4,5 yaşında var bazen yoruluyorum bazende bu tempoya alışmışım gibi geliyo 2 yaştan sonra tuvalet eğitimi emmeyi bırakma falan olunca hafif bi rahatlama geliyo. Aman o rahatlama gelince kendini tut ben gibi ikinciyi yapma başa sararsın herşeyi
0 oy
(406 puan) tarafından
10 aylığız  1 dakika kucaktan inmiyor surekli mirildiyor ve uyku yok denecek kadar az gece kırk kez uyanıyor uykuda sürekli dönüyor Uyanıyor gündüzde uykusu az bilmiyorum artık napacam omuzlarım tutuldu 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Wcde banyoda bile rahat yok 
0 oy
tarafından
Kızım 2 yaşına geldi biz hala yapışık geziyoz. Birde bir huyu var sanki beni kaçıracaklar. El ele tutuşuyoruz. Uyurken yemek yerken yemek yaparken camasir aşarken afedersin lavaboda bile.. o derece 
0 oy
(67 puan) tarafından
13 aylık babacagima yapışıyor evde yuruyemiyom bile nezmn biticek bu du bende merak ediyorum 
0 oy
tarafından
Aynısının tipkisinin kopyası
0 oy
(135,794 puan) tarafından
kaybetme ve yanliz kalma korkusu yasiyo o yuzden oyle

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 621 göst.
18 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 274 göst.
0 oy
6 cevap 223 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 446 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,097 soru

12,405,952 cevap

44,606 kullanıcı

Kategoriler

...