0 oy
1,345 göst.
Diğer kategorisinde (945 puan) tarafından
İnt sacmasapan şeyler okudum dogru mu bilmiyorum yok tv varmiş oda da falan filan. Sinir bozucu geldi biraz. İş arasi gidicek izni olmadigi icin birde gusulsuz işine devam etmek zorunda kalcak eve donene kadar :s

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşim verdi canim bende kapida bekledim bunda sinirlenecek bisey yok sonu güzel olacak bisey için uğraşıyoruz
-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Eşime vermişlerdi kabı eve gelmişti götürmüştü olmadı tuvalette yapsın
0 oy
(469 puan) tarafından
Yok cnm bnm eşimde vermişti tuvalette kaba koyup veriliyor
0 oy
(254 puan) tarafından
Eşim wc glrdi öyle bişey yoktu 
0 oy
(322 puan) tarafından
Canım ben tüp bebek merkezinde çalıştım. Sperm verebilmek için bir oda vardı tv vardı filmler falan vardı. Ayrıca dus alabilmesi için duşa kabin vardı.Haklısın sinir bozucu ama bunlar zaruri o yüzden çok takma kafana.
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Aman sanki normalde izlemiyomu hiçmi görmedi sanıyosun canım 
(945 puan) tarafından
Oyle bir iddam yok canim orasini bilememde bile bile ladessste sinir bozucu geldi:)
(1,784 puan) tarafından
Aman kokuşmuş tuvalette yada laboratuvar vs zoraki olacak boşver
0 oy
(879 puan) tarafından

benim eşimde test verdi devlet hastanesinde ama ne tv ne oda yoktu bi tane plastik kap verdi Tuvalete git dendi :D 

(945 puan) tarafından
Ahahha guldumm bunaaa:ddd
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Yerine göre değişiyor da benim eniştem de vermişti ablamın anlattığına göre tv de varmış dergiler falan da
(3,270 puan) tarafından
İiiyyyykkk milletin pis ellerle eklediği dergiler
0 oy
(690 puan) tarafından
Devlet Hastanesi'nde laboratuvarda çalıştım hiç öyle birşey de duymadım  numune kabini hastaya veriyoruz lavaboda halledip getiriyorlar 
0 oy
(6,118 puan) tarafından
Evet tv var ve dus da var alabilir orda sira bekleyen test icin insan var adam tersi verene kadar 1 saat gecer tv açmaları normal kasilma cok bence senide dr görüyor vajinal muyanede
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Haklısın ama mecburen... 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 461 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde IKI BEBE BIR ANNE (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 428 göst.
17 Haziran 2020 Diğer kategorisinde İki çocuk annesi (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,372 göst.
0 oy
16 cevap 1,844 göst.
2 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,583 soru

12,421,517 cevap

45,249 kullanıcı

Kategoriler

...