0 oy
528 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (947 puan) tarafından

Binada iki üç komşu görüşüyoruz. İstiyorlarki sabah bir oturalım akşam eşimiz gelene kadar. Neyse gidiyorum veya geliyorlar. Eşlerimiz gelmeden dağılıyoruz ki zar zor yemek yetiştiriyorum bu arada... Sonra akşam yine yazıyorlar gel yada geliyim bende gitmek istemiyorum açıkcası zaten eşim tüm gün işte yemek yiyip çay, sohbet ediyoruz. Sonrada yatıyoruz yani geç yatan insanda değil. Eşimde gitmemi istemiyo. Ama bana kocacı diyorlar bu sefer. Bebğim yok iki kişiyiz ama benim evde kendime göre işlerim oluyo hergün hergün de olmaz ki.. sonra bozuluyorlar.. bugünde gelmek için aradı. temaslıyım diyorum ben geçirdim bir şey olmaz dedi ben yine de reddettim ama bozuldu bariz. ben mi ayıp ediyorum ya siz olsanız naparsınız? 

bir de dışarda olursam gelince hemen gel çabuk gel gibi mesajlar... şurdayım burdayım ispat eder gibi resim atma gereği duyuyorum bu sefer yaa. 

25 Cevaplar

0 oy
(3,279 puan) tarafından
Eşim varken bende gitmem gitmek zorunda da değilsin hem bişey ispatlamak zorunda da değilsin 
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Valla ben pek sevmem öyle zırt pırt gelip gitmeyi zaten kadın arkadalrimda pek yoktur öyle eşli gelirler oturur kalkarlar çok samimi oldukça yatak odasına kadar muhabbet dönüyor lojmanda olduğundan bir laf çok farklı çekiliyor çok yüz vermişsin canım bir kaç kere bahane bul zaten anlar çağırmazda gelmezde
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Ay birsk ya o kadar da sıkı sıkı olmaya gerek yok fazla samimiyet tez ayrılık getiriz
0 oy
(436 puan) tarafından
Benimde koca şehirde bir arkadaşım komşum bile yok.Cok yalnızım keşke biride bana dese gel bi kahve içelim yada ben feleğin dese insanla konuşmaya hasret yaşıyorum ama senin durumunda tabi fazla canım o kadarı insanı rahatsız eder.Ama sevdiğin güvendiğin bir arkadaş nimettir güzelce anlat durumu orta yol bulun
0 oy
tarafından
İstediklerini desinler dediklerinde bir omuru sizle değil onla gecirecem diyebilirsin :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 246 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 969 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Melek 0666 (1,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 805 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,171 göst.