0 oy
84 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
Önceden düşük yapmıştm. Şuan daha yeni beta hcg çıktı. İki doktorm var biri OKSAPAR , PREDNOL , DUPHASTON folik asit VITAMIN verdi. Bide önceden ESTROFEM kullan demişti hamile kaldım hala kullanıyorum. Hatta özellikle düşük olmasın diye bazı gebeler kaç ay kullanıyor. Ben paketim bitene kadar kullanırım onu. 

Bugün Diyarbakırda yeni doktorum bana daha yeni oksapar kullan dedi kullanıyorum deyip kullandığım ilaçları söyledim kullan bide üstüne PROGESTAN  verdi fitil olarak alıyorum. Bunlar yan etki yapar mı fazla mı ilaç kullanıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende kürtaj oldum ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu ben folik asit kullandım 1 buçuk ay sonra yine hamile kaldım yöne düşük riskim vardı hep progestan ağızdan alıyordum ama ben bir de folik asit ve vitamin ilaçları vardı benim canım bu diğer söylediklerini bilmiyorum 
(166 puan) tarafından
Ya ben baya kullanıyorum insan tedirgin oluyir acaba bisey olur mu diye. İnşallah bisey olmaz inşallah sağlıkla tutunur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sadece hap progestan kullanmıştım o kadar
0 oy
(145,003 puan) tarafından
post ciksin    
(166 puan) tarafından
Allah razı olsun canm benm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
7 cevap 206 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesi (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
23 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi annee (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,439,390 soru

23,664,386 cevap

309,172 kullanıcı

...