0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Kızım 15 aylık şu an ve ben ücretsiz izindeyim doğduğundan bu yana, yazın işe dönmeyi düşünüyorum 19 ya da 20 aylıkken , bu aylarda bakıcıya veren oldu mu? Alışma döneminiz nasıl geçti, kolay alıştılar mi?

3 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bakıcıya verir vermez bence hemen başlama . 

En azından işe başlamadan  bir iki hafta öncesi gelsin alışma süreci olur bebeğine de bir anda çok yabancı kalır belki ağlar. 
(5 puan) tarafından
İlk 1 ay bakıcıyla beraber  olmayı düşünüyorum canım bende, eve kamera sistemi de kuracağız
-Reklam-
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Kreş neden düşünmüosun. Kreşte daha çok şey öğrenir birde bakıcıyi tanıyıp tanımadığın önemli .ben çok kararsız kalmıştım en sonunda kreş daha mantıklı geldi
(5 puan) tarafından
Küçük bir ilçe de görev yapıyoruz ve kreş imkanı yok maalesef, ayrıca 40 aylık olmadan önce kreş de önermiyor çocuk psikologlar, siz kaç aylıkken kreşe verdiniz
0 oy
(679 puan) tarafından
Krese ver canim hem çocuk  ogrenirde biseyler 
(5 puan) tarafından
Kres için çok küçük daha diye düşünüyorum, 40 aylık olmadan önermiyor lar vermeyi bir de küçük bir ilçede görev yapıyoruz kreş de hiç duymadım burada
(679 puan) tarafından
Kres bence  daha iyi oluyor ust komsum krese gonderiyor cocuk herseyi biluyor bende bu yil anneme baktirdim ama seneye krese vereceğim
(5 puan) tarafından
Kaç yaşında verdi kreşe komşunuz, çok küçükmüydü
(679 puan) tarafından
2 yasindayken gidiyordu 18 aydan sonra verdi galiba

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,184 göst.
6 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,475 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Alfabeta (2,178 puan) tarafından soruldu
0 oy