Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaSponsorYeni nesil kablosuz dik süpürgelerin sunduğu inanılmaz akıllı çözümler

Yeni nesil kablosuz dik süpürgelerin sunduğu inanılmaz akıllı çözümler

Yeni nesil kablosuz dik süpürgelerin sunduğu inanılmaz akıllı çözümler

Son yılların gözde ürünlerinden biri olan kablosuz dik süpürgeler, az yer kaplamasının yanı sıra, pratik ve hızlı çözüm sağlamasıyla da herkesin favorisi. Üstelik gelişen teknolojisiyle şimdi çok daha akıllı!

Yeni nesil kablosuz dik süpürgelerin öne çıkan özelliklerini gelin yakından inceleyelim…
⭐ Hem silen hem de süpüren mükemmel bir süpürge önerisi için tıklayın! 

Tek bir hareketle hem süpürün hem de silin

Önce her yeri süpür, sonra  her yeri iyice sil… Geleneksel yöntemlerle temizlik yapmak hem çok yorucu hem de çok zaman alıyor öyle değil mi? Özel olarak geliştirilmiş aqua başlığa sahip yeni Philips 8000 Serisi Kablosuz Dik Süpürge Aqua Plus  ile  bu işlem tek seferde yapılabiliyor. Bu özellik sayesinde, yere düşüp kırılan bir kahve kupasını temizlemek bile dert olmuyor.

Üstün toz toplama performansıyla gizli tozlara veda edin

Geleneksel süpürme yöntemlerinde, zeminde görünen toz, tüy, kırıntı ve kirin yok olması, yeterli düzeyde temizlik sağlandığını düşündürebilir. Temizlenen bu zemine bir de yeni nesil kablosuz dik süpürgeyle bakıldığında ise tekrar temizleme hissi oluşur. Bu farkı görmemizi sağlayan ise tespit edilmesi zor veya gizlenmiş kirlere ışık tutan LED teknolojisidir. 


Ulaşılması en zor alanların temizliğini ona bırakın

Geleneksel temizlik yöntemlerinde süpürgelerin ergonomik olmayan yapısı ve prize bağlı çalışmaları, kullanıcıların haraket özgürlüklerinin kısıtlanmasına ve dolayısıyla ekstra efor sarf etmelerine neden olabiliyor. Özellikle koltuk, yatak gibi mobilyaların altlarını temizlemek için mobilyaları çekmek gerekebiliyor. Yeni nesil kablosuz dik süpürgeler ise her şeyden önce kablosuz olmasıyla kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. Esnek ve 360 derece emiş özelliğine sahip başlığıyla da zemine yakın mobilyaların altlarını bile kolayca süpürüp silebiliyor. 

Bir kere şarj edin tüm evi temizleyin

Yeni nesil kablosuz dik süpürgeler lityum iyon pillerle turbo modunda yaklaşık 80 dakika çalışma imkanı sağlıyor. Yani bir kere şarj ettikten sonra yaklaşık 125 metrekare alanı süpürüp silebiliyor. Üstelik priz yetişmedi, kablo dolandı derdi olmadan! 

Dip köşe temizliği bu olsa gerek!
Bu süpürgelerin en öne çıkan özelliklerinden biri de başlığı… Bulunduğu zemini tanıyan başlık sistemi sayesinde, süpürge zemine uygun gücü kendisi ayarlar. 360 derece emiş gücüyle daha geniş alana etki ederek ulaşılması en zor köşeleri bile temizler. 

Yeni Philips Kablosuz Dik Süpürgeler şimdi daha akıllı!

Aqua başlığı sayesinde toz ve lekeleri tek bir hareketle silip süpürme imkanı sunan yeni Yeni Philips Kablosuz Dik Süpürgeler, PrecisionPower Akıllı başlığı sayesinde zemini algılar, LEDGuide teknolojiyle gizli tozları bile algılar. Böylelikle daha fazla tozu, kiri ve lekeyi temizleyerek maksimum performans sunar.

Philips Kablosuz Dik Süpürgenizi bir kere şarj edin, 80 dakika kullanın. %97,9 toz toplama etkili bu performansın keyfini çıkarın.

İncelemek ve satın almak için tıklayın. 

SON OKUNANLAR

GÜNCEL BİLGİLER

21,256BeğenenlerBeğen
122,017TakipçilerTakip Et