+2 oy
855 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hep kadınlar için mi sorulacak bu soru birazda erkekler özen göstersin dimi ama :)) benim eşim hiç dikkat etmez valla bende ona karşı öyle adam evde içlikle geziyor ben nasıl mini etek dekolte takılayım onun yanında :D beni beğenen beğenmiş diyor hep sizinkiler nasıl genelde hep bakımına özen gösterir mi yoksa bizim gibi saldım çayıra mevlam kayıra mıdır? :D

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnimki çok bakımlı yaaa :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
anlatsanmda inanmaz kimse :) o yuzden susayi ben
tarafından
Anlat kız ben inanrım :))
0 oy
tarafından

Eşim eşofman takımı giyer ama güzel düzenli şekilde yakıştırir da giyer. Eve girince direk duşa girer dış fircalar öyle gelir yanımıza. Parfüm deodorant eksik etmez. Dışarı çıkarken de tam tersi dünya umrunda olmaz ama saçı düzgün olacak :D yoksa çıkmaz

0 oy
(44 puan) tarafından
Eşime bazen kızarım saçlarını yapma evdesin rahat ol diye :) oda iştemi hep bakımlı olayım birazda senin yanında güzel olayım der :)) ama beenn hep eşofman takımı tayt vs giyerim makyaj hafif yaparım oda rimel sürme :) saçımı evlendikten sonra çok düzeltmedim normalde hep düzleştirirdim :) ama şimdi topuza alıştım ya
0 oy
tarafından
Ooo çok bakımlı donunu terligini hiç eksik etmez 
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Her gün temizliğine özen gösterir asla azıcık bir ter kokmaz sakalı uzamaz (asker çünkü) tırnağını başını uzatmaz temiz temiz giyinir eşofman tshirt oturur ☺️
0 oy
tarafından

Traş olur 

Diş fırçalar 

Adam yoruluyo tüm gün adamda bakım makım kalmıyo eşofmanlarını çekiyo kızımızla oynuyo :)

0 oy
(704 puan) tarafından
Benim bi arkadaşım var kocası aşırı bakımlı yakışıklı ona göre. Sırf o yüzden ztn evlendim dedi hoşuma gtti dedi. Evlendi şok geçirdi.gece terli terli yataga giriyor pjama giymiyor Bn deynce kızıyor. Dedi. Ama sabah kalkar kalkmaz düşünü alır fon çeker süslenir öle çıkar diyor. Oda skntı 
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Eşim benden bile daha titiz ve bakımlı
0 oy
(815 puan) tarafından
Bakımlı canım özen gösterir kendine sabah işe giderken kendime saç sprayi bıyık tarağı birde serum almam lazım sakallarıma dedi uykum vardı açıldı :)) sakalına serum alacakmış daha neler duyacam
0 oy
(1,830 puan) tarafından

Temizliğine dikkat eder bizimki bende öyle onun dışında don atlet takılır  :D

0 oy
(19,994 puan) tarafından

Heh ya şu sitede gördüğüm en mantıklı soru. Biz devamlı kendimize bakcaz diye ugrasalim. En azından gerilelim . Adamlar donla gezsin:D

Valla ben almasam eski yirtilmak üzere olan pijamalariyla gezecek. Evde pijamayla dolasiyo. Yazın şort atlet. Ben ona göre çok bakimliyim

0 oy
(379 puan) tarafından
Eşim eve girdiği gibi bizi öpmez önce ellerini yıkayıp pijamalarını giyer sonra hoşgeldin aşkım hoşgeldin babacım töreni başlar tabi bunları hemen yapıyor eve gelip koltuğa yatayim yok yanı namaz kılıyoruz yemek den hemen sonra dişlerini fırçalar eşim ağzında bir tane çürük yok maaşallah bana gelecek olurssan ben annemin dediği gibi kafamda tako topuz hiç açılmaz saç baş ama sabah uyanırım günlük kıyafet giyerim aksamda ya gecelelkm yada pijama takımı giyilir 
0 oy
(887 puan) tarafından
Pijama takımı giyer, bende öyle ikimizde serbest takılmayı seviyoruz evde dışarda zaten yeterince bakımlıyız birde evde ne süslenelim :))
0 oy
(3,551 puan) tarafından

Hafta sonu bile olsa gözünü açar açmaz üzerini değiştirir pantolonunu giyer evde oyle oturur. Oyle iclikle atletle oturduğunu hiç görmedim :D gayet bakimlidir ben nasilsam ondan da aynisini beklerim yani 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 854 göst.
13 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 399 göst.
27 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Ltfycr (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 455 göst.
11 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 535 göst.