0 oy
969 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (155 puan) tarafından
Kızım 8 aylik gelişmiyor yani kilo almıyor 2400 doğdu 36 haftalık sarılık falan geçirdi neyse toparlandı 1 aylliken 3.5 kiloydu hatta sonradan kilo verdi almadı 5aya kadr emzirebildim şuan mama kullanıyorum ek gıda veriyorum ama kilo almıyor çocuk doktoruna götürüyorum doğru düzgün bakmıyor kan tahlilinyapar birşey yok der sağlık ocağına götürdüm geçen ay 6.700 kiloydu şuan 5.450 olmuş  cidden milletin bebeğin zayıf demesinden psikolojim bozuldu eşimin bir çocuğa bakıyorsun demesinden kaynanamın komşusunun gelini doğum yapmış bebek 3.500 kilo diğeri yine 3 kilo doğmuş onlarda mama vermesine rağmen kilolu sen bakamiyorsun diyorlar 

Sabah kahvaltı veririm öğle çorba 

Akşam meyve 

Saat 8 gibi muhallebi  veririm arada yine birşeyler veririm ama kilo almıyor veriyor tam tersi kızım gözümün önünde resmen eriyor bari biriniz şöyle yap desin taktiği uygulim lütfen çarem sizsiniz 

31 Cevaplar

0 oy
(3,899 puan) tarafından
Gelişim pediatri götür bnm çocuğum enfeksiyon var ondan gelişmedi doğumdan sonra tanı koydular şimdi başka bı hastalık için test bekliyorum kilo alımı olmuyo  bnm çocuğunda 1.5 yaşında 8 kilo oldu hastalinca zayıfladı doktora kesin gotur
-Reklam-
0 oy
(204 puan) tarafından
Canm pirinç unu ve sütle mama hazırla cok guzel kilo yapiyor ve saglikli ben de kizimi oyle buyuttum benimki emmedi 6 aya kadar formul mama verdim sonra pirinc unu süt cicibebe filan yaptim ama cok faydasıni gordum bence denemelisin
0 oy
(268 puan) tarafından
İştahsiz cocuk cok zor anliyorum seni ama sen surekli biseyler vermeye calis artik herseyden yiyebilir sabah kahvalti olarak corba ver ekmekli, oglen yogurtlar ver püreler ver aralarda mama ver aksam yemek vermiosun galiba kendi yediginiz yemeklerden ver onada artik 8 aylik olmus herseyi yiyebilir gecede yatirmadan 1 saat once muhallebi yapip yedir cici bebeli yada corba yedir yetersiz yani senin yedirdiklerin zamanla alisicak sen yedirdikce
0 oy
(485 puan) tarafından
Çocuk doktoruna şöyle sen dahiliyeye felan sıra açsın sanadahiliyeye götür incelediler bı sıkıntı var ki kilo veriyor çocuk kaç aylık şuan?
0 oy
(485 puan) tarafından
Ya dahiliye ya da çocuk hemotolojisine götür aç kaliyot çocuk iştah açan biseyler verir belki reflü bişey vardır ondan iştah yoktur 
0 oy
(4,347 puan) tarafından
Maalesef eksik besliyosun canım 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
2 saate bir besle canım sonra çk iyi bir doktor bul 
0 oy
tarafından
Herşey yemek deil canını sıkma kimseyide dinleme benim kızımda zayıf diyorlar aç birakiyon  artık he diyip geciyom çok hareketiyse ondan kilo almaz önemli olan kilo deil sağlık 
0 oy
tarafından
Çocuğa yemek ver bacım atıştırma verme akşam yemek vermiyorsun çocuğa 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Vitamin felan kullanıyomjsun b12 vitamini felan eksik olunca iştahsızlık yaparmış 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 912 göst.
7 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 757 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kelebekk1 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 503 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,959 soru

23,657,961 cevap

308,822 kullanıcı

...