Çıldırmak üzereyim dayanamıyorum sabah kaynanam aradı napiyon diye yan binadan oturuyor bu arada evdeyim dedim gel otururuz dedim yok dedi halim yok dedi eşimde bebek için yatak almıştı annesi gile bırakmış akşam gelirken getiririm dedi tamam dedim. Kaynanamla kayinbabam dayanamamis getirmişler anahtarim onlarda var kayinbabam yedek yaptırmış bizim evin anahtarını bi anda kapı açıldı bı baktım ben yemek yapıyorum kaynanamla kayinbabam ben şok oldum ellerinde yatak getirdik diyor benim yatağım toplu değil yemek yapıyorum bi yandan buzluga kabak koyacam kızartıyorum bi yandan çamaşır topluyorum yavaş yavaş yapıyorum son haftam haftaya cuma doğumum var geldiler ben çıplakta olabilirdim bi anda yatak odasına girdi kaynanam yatağım daginikti hemen topluyor ondan sonra sakin olmaya çalışıyorum bi baktim oturma odasına girdi oturdu diyor ki koltuğun kenarlari el izi olmuş kirli 50 kere dedi sinirledim su yaptım yanında sildim sinirimi koltuktan almak için bana diyor ki beni yanlış anlama bebeğin günahına girmek istemiyorum bırak bırak yapma diyor eşim balkon terliği ile girmiş çıkmış halim az leke olmuş olmuş halida leke var diye egildim karnım burnumda sildim hem koltuğu hemde halıyı sonra diyor ki bebeğin günahına girdim oturdular kalkmadilar hizmet bekliyorlar çay kahve meyve yemek yaptım zikkimlanip gittiler şimdi ağlıyorum sinirden anlatamadım belki buraya yazip rahatlamak istedim