Merhaba hanımlar 1 aylık bebeğim var ben salonda bebekle yatıyorum gece sık sık emzirdigim için eşim yatak odasında yatıyor çalışıyor rahatsız olmasın diyorum bu süreç sizde nasıl ilerledi bizim gibi mı yaptınız yoksa hiç yatakları ayirmadiniz mı bende araya soğukluk girmesinden korkuyorum ama bir yandanda bebeğim için katlanırım geçici süreç diyorum siz nasıl yaptınız?
Hiç ayırmadık oğlumda şuan hamileyim bunda eşim benden hevesli bakmaya doğsun diyor ben kalkıp bakarım oğlumda da bana bırakmamıştı emzirmek dışında odanı ayırma sen ne kadar anneysen oda o kadar baba herşey eşit bence
Biz bunun ıcın degısıklık yapmadık ama 20 gün 1 ay dısında bebegımız bızımle yatmadı.O bızım odamızda yattı biz salonda oturma odasında cok kafası karısık bı donemdi o sonra 4 aylıkken kızımızı odasına aldık ayları yanlıs hatırlıyo olabılırım ama bız odamızda yattık.Ayrı yatırmazdım calısıyosa calısıyo bebek onunda bebegı sımdı 2.5 3 yasına yaklastı hala gelıyo yanımızda yatıyo sabah kim nerde yatmıs belli değil ☺️
411,720 soru
12,394,504 cevap
44,065 kullanıcı