0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba hanımlar dertleşecek kimsem yok bu yüzden sizlere yazıyorum yoksa patlicam eşim sabahtan akşama kadar telefonda okeyden çıkıyor papçiye giriyor oradan çıkıyor Facebook tan video izliyor oradan çıkıp kahveye gidiyor bi uyurken bi de yemek yerken telefonu bırakıyor gerçekten çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Telefonu at tuvalet deliğine. 
-Reklam-
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Şuan karşımda eşşek gibi teşefonla oynayıp maç izliyor aynı boku.n laciverti al birini vur ötekine öküzzzzzz
(1,775 puan) tarafından
Hahaha kız 1 saattir eşimde diyor çocuklar uyumuş gel anlarsın ya diyor, bende uzandıım telefonla oynadım aman :D öküz bende mi oluyom haha
(2,668 puan) tarafından
Yok canım o vakit gelince bizde prenses oluyoruz ama 1 saat snra yine sümüklü çoban oluyorum :D
(4 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin vallahi çok haklısın
(316 puan) tarafından
Hahha yaa siz beni öldürecek siniz hee
0 oy
tarafından
İnan ki aynı durumdaym :'( 33 haftalık hamileyim eşimle birazzzzcık zaman geçirmek için kırk takla atıp duruyorum. Çocuk da yok hala ikimz tekiz. Akşam işten geldikten sonra sadece yemekte telefonu bırakır oda benim söylenmemle. Çayda çaydan sonra odaya geçerken uyuyana kadar. Sabah erkenden uyanır sırf telefona girmek için. Kahvaltı ister Kalkar kahvaltı hazırlarım. Hazır olur çağırırım 5 dk geliyorum geliyorum diye diye çayım soğur tekrar ısıtırm. Birazda benmle ilgilen diyorum offf beni çok sıkıyorsun diyor. Gündüz full çalışıyorum tlf elime alamıyorum akşam gelince Bi fırsat ver diyor. Ee gündüz beni de görmüyorsun ki diyorum Bi akşamınız var diyorum. Telefonun kadar olamıyor muyum diyorum. Cevap vermiyor bide üstüne üstlük o küsüyor kızıyor kalkıp başka yere gidiyor. Girdiği tek şey de Tiktok. Anlam veremiyorum ne yani benden daha o kıymetli :'( Benm tek isteğim sevdiğim adamla oturup güzelce sohbet etmek başka bişy istemiyorum yemn ederm :'(
(4 puan) tarafından
Kız enazından buna tiktoku yasakladım ben valla uzak dursun tiktoktan oraya kızlar video yüklüyor habire kıçlarını kıvırıp duruyorlar valla izin verme
tarafından
Her akşam telefonunu kurcalarm aslında bakarım her şeyine
0 oy
tarafından
Bazen bizde de oluyor abartma işi ama ben uyarınca fark edip bırakıyor sukur. Bilmiyorum devam etse ne yapardım telefonu d.tune sokardim sanirim
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Vallahi ne desen boş sende al eline oyna isdediginide yapma
(8,348 puan) tarafından
Orda dursun okeyi bende oynarim ama misafir girisiyle oynarim yani seni kisitlayamaz demekki arkadas yapmis orda gormeni isdemiyor
(4 puan) tarafından
Nasıl anlicam peki arkadaş yapıp yapmadığını
(8,348 puan) tarafından
Orda arkadaslarim yazar canak okey plusmu oynuyo resim atiyim ordan bak
(4 puan) tarafından
Şu hani sesli sohbet falan yapılıyor canlı konuşuyorlar hangisi oluyor
(8,348 puan) tarafından
Oyle varmiymis kiz bilmiodum yok o deil ozaman bunda msjlasiliyor benim oynadigimda
0 oy
(597 puan) tarafından
Ya bende aynı durumdayim eşim sabah gidiyor erkenden akşam geç geliyor bitcoin takip ediyor bilgisayarla sürekli telefonda 1.5 yıllık evliyiz hiç gezmiyoruz gezmek deyince borçlardan masraflardan faturalardan bahsediyor iş olsun olmasın dükkandan geç geliyor gezelim diyor hayat şartları zor diyor bende isterim gezmeeyi ama yetişemiyorum diyor bide hamileyim doguracam cuma günü çok sıkıldım evden hiç çıkmıyorum çünkü tek çıkmama da izin vermiyoe evde sürekli temizlik yemek bulaşık çamaşır oturup ağlıyorum artık 5 gündür markete bile gitmedim asansörde yok 5.katta oturuyorum ne bilim çok bunaldım ağlıyorum :(
(597 puan) tarafından
Bende Mersin'de yaşıyorum kaynanam gil yan binamda onlarda pek gitmemi istemiyorlar ya işine geliyor kaynanam gilin kayinbabam da yok hamilesin yol uzak araba tehlikeli bide benim erken doğum riskim vardı düşük tehlikem vardı iğne kullanıyordum hep fitil kullanıyordum ne bilim ya hamile olmadan öncede de ayniyidi aman şansımız yok bide severek evlendim kaufore gidecem onu bekliyorum götürecek beni düşün
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah. Allah eşlerimzin gönlüne ferahlık versin bizle ilgili ne diyim :(
(597 puan) tarafından
Amin canım ama değişmez sanmıyorum sağlık ocağına bile tek gidemiyorum doktor kontrolüne bile onu bekliyorum sıkıldım bu durumdan bütün gün evi bekle dört duvar arasında daha az önce kavga ettok
(4 puan) tarafından
Ah canım ya Allah akıl fikir versin şu kocalarımıza
(597 puan) tarafından
Aminnnn amin inşallah
0 oy
(17,974 puan) tarafından
Yemekte bile telefonu elinde olan sürekli ailesiyle konuşan veya video izleyen bir eşte bende var arada konuşturmak için e daha daha nasılsın diyorum :))
(4 puan) tarafından
Sesli güldüm sen çok yaşa
(17,974 puan) tarafından
Güldürdüysem ne güzel hepimiz çok yasayalim
0 oy
(189 puan) tarafından
Benim eşimde arkadaşlarıyla dışarda geç gelicem dedi.sinir oluyorum bir otur ilgilen ya
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Benim özellikle uyurken ve yemek yerken de telefon elinde 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Eltim sonunda dayanamayıp yerde vurdu telefonu şimdide işe gidince ulaşamıyor diye kafayı yiyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 320 göst.
11 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meczup (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 350 göst.
+1 oy
17 cevap 1,342 göst.
0 oy
4 cevap 267 göst.

408,596 soru

12,277,533 cevap