0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (888 puan) tarafından
Orta halliyim iş güç yaparken ama bagzi insanlar ne güzel haraketli hic spora ihtiyaçları yok bense.. spor yapmadan kilo asla veremem ama bazıları yerinde duramaz ama kiloda cok almıyorlar yediklerini yakıyorlar zayıf insanlar sizde oylemisiniz yoksa sporsuz olmuyor mu 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
50 kilodayım hiçte oturmuyorum  ama zayifliyorm malesef
(888 puan) tarafından
Gel ben sana 10 kilo verim ikimizde mutlu olalım;)))
tarafından
Çok isterim kız valla artk sıkıldım bu halimden herkes çocuk gibisin diyor
(888 puan) tarafından
Emin ol kilonun ommasi cok daha sikici
tarafından
Ya benim boy var ondan 65 olsamda yeterli
-Reklam-
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Sporsuz veriyorum aslında ama yavas .. su içmem lazım birde o cok zayıflatıyor beni bünye ile alakali
(888 puan) tarafından
Ya su icincede lavabodan çıkamıyorum ya
(1,950 puan) tarafından
Evet atıyorum tüm ödemi
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Miskinlik yapmayı sadece yağmurlu havalarda severim genelde sinirlenince bile temizlik yapıyorum :) doğumdan önce 57 kiloydum kilomu seviyordum ama şuan 50 kiloyum nasıl kilo alcam diye düşünüyorum :) enerjimi atamadığım zaman gece uykum kaçıyo 
(888 puan) tarafından
Kiyamam kiz sana derde bakkk:)))) Aahah
(6,083 puan) tarafından
Gerçi şu ara enerjimi bebiş alıyo benden ama genel olarak hareketliyim ya öyle yatayım akşama kadar gerçekten onu yapabilmek isterdim bende :)
0 oy
tarafından
Hareket dedin ben geldim her here yürürüm dolmuş otobüs beni sıkar evde iki dk kıçımin üstüne oturmam otursamda bi sağa bi sola dönerim hay.van gibi yemek yerim ama günde 10 sefer büyük tuvalete girerim
(888 puan) tarafından
Yaa ne güzel aslında hareketsiz degiiim de tatliyada düşkünüm biraz
tarafından
Benim metabolizma çok hızlı maşallah yediğini saat geçmeden sindirir
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Ben yerinde durmuyorum hay.van gibi yiyorum ama kilo alamıyorum yerimde sayıyorum 
(888 puan) tarafından
Darısı başıma diyeykmm:)))
(9,625 puan) tarafından
Insallah :))) inşallah seninki de benim başıma:))
0 oy
(456 puan) tarafından

Çok yiyorum tatlı falan yerimde durmam ama verdigim zaman da oluyor vermedigiö zaman da :) 

0 oy
(3,552 puan) tarafından
45 kiloyum. Oyle aşırı hareketli değilim kızımdan dolayı spora da gidemiyorum ama kilo alamıyorum öyle kaldı kilom
0 oy
(7,846 puan) tarafından
Valla hiç hiperaktif bir insan değilim canım yemeyi de severim ama ona rağmen zayıfım. 
0 oy
tarafından
70 kilo girdim doğuma 6 ay önce simdi 48deyim ne spor nede diyet yaptim keşke zayıflamasaydım kilolarimi çok seviyordum
0 oy
(3,659 puan) tarafından
Evde 2 çocukla koşturmaca 51 kiloyum  hiç spor yapmadım   bugüne kadar, makarnayı ekmekle de yerim kilo alamıyorum malesef. (Bekarkende aynıydım)
0 oy
(125,044 puan) tarafından
42 dim hamileyim 62 oldum
0 oy
tarafından

Ben mesela yatsam da hareket etsem de 5 insanın yediği yemeği tek başıma yesemde. Gece uykumdan uyanıp aciksam 3 tabak yemek yesem de kilom 48 :D alamıyorum ben almıyorm 

0 oy
(207 puan) tarafından
Su iç canım mideni su ile doldur. Gece acikirsan çorba ye başka bir şey yeme. Tabi hareket güzeldir vücudun daha dinç olur
0 oy
(508 puan) tarafından
58 kg yum ama 8 kilo doğumdan kalma 3 ay oldu doğum yapalı. Malum kış yürüyüşe çıkamıyorum evin içinde elimden geldiğince hareket yapıyorum. İnş mayısa kadar 8 kiloda gider 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 243 göst.
23 Şubat 2022 Aile kategorisinde Sulemhmt (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 390 göst.
17 Şubat 2022 Aile kategorisinde cileklikurabiyem (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
0 oy
10 cevap 321 göst.

407,221 soru