Selam bayanlar. Ben 1 yillik evliyim kayinvalidenle cok iyi geciniyoruz allah var cok yardimci oluyor ve cok iyi bir insan kanka gibiyiz desem yeri vardir :) ama bazen sinir oluyorum gecen yaz evlendim bisey yapamamistim bu yaz kis ocin hazorlik yapmak istiyorum domatestir barbundur falan kaynanam yapma ben yapar veririm diyor ben kendim yaparim diyorum ama illa yaptirtmiyor hatta benden habersiz domates yapmış fazladan bana getirdi 10 kavonoz ama ben kendim yapmak iatiyorum hala yapma diyor sinirlerim bozuluyor sizce napmaliyim
Kz allah seni napmasn bulmuşun oyle kaynanayi al basina koy niye sinir oluyorsun ki kadn sn halimesn yorulma eziyt olmasn die yardm ediyor valla kiymt bilmelisin burda o kadr kaynanasini kotuleyenlerin gazabina ugrayacaksn bak simdi :))
Allahtan daha ne istiyorsun ne güzel işte ben annemle kayinvalideme siparişleri verdim onlar yapıyorlar tarhana olsun domates olsun valla bulmussun dua edeceğine şikayet ediyorsun :)
Allhim yarabbim biz boyle kaynana bulsak gobek atariz millet de artik napicagini sasirmis bizim kaynana ancak maydonaz olsun :)
ALAH TAN ....... istiyorsun...tovbe tovbe..sukret haline cnmm yaa...insanlar nelerle ugrasiyor...
Boş ver yapsın canm zaten illerde o.işler sana kalcakk şimdilik yapsın bırak sende dinlen bozun. Sinirni bozma. hangi çocuğa yapma.dersin tersini yapar yap dediğini yapmaz ya öle düşün canm
sende hevesini almak icin bir iki kavanoz yap canim ne güzel iste seni düşünüyor yormuyor sende ozeniyorsun belli ama azcik yap
Ellerinden opde basina koy bn olsam annecm yrma sen kndini bnada haber ed ikimiz yapalm yardm ediyim sen yorlma derdm
Allah razı olsun de kanka annene bence.. dometeslerin boynu bükük dolapta Allah yardimcilari olsun.
Kız daha ne istion benim kaynanam 20 saatlik uzaklık ta ramazan ayında oraya gittim inan gittim gün yemek yapmamış beni beklemiş neymiş ben yapacakmışım görümcelerimle aynı şehirdeyiz onlara herşeyini yapar gönderir bana bişey yok kendi ağzımla tereyağ istedim de almadı sordum yok dedi ama bende bütün ilişkimi kesim oğluyla görüşürse görüşsün benim işim olmaz artık
Onun yaptigini da al kalbini kirma cok heveslendiysen birazda kendin yap evinde bu dert mi yani? Merak etme omur boyu yapacak degil zaten keyfini cikar bence
Ayyy cnm bnm e daha ne istiyorsun Allaha şüket böyle kaynanan olduğu için ....yaptıklarını afiyetle yee...
Buldukça bunuyosun keşke benimki de yapsa bırak yapmayı bi gün aramaz bile insan torununu sormak için arar ama ne gezer
Kaynanandan allah razı olsun bence. Ne güzel düşünmüş kadın seni yorulma diye. Sende cok heves ediyosan beraber yapalim falan de. Ikinizinde gönlü olsun bunda sinir olacak bisey yok şükür etmelisin haline.
Hay allahim canim daha ne istiyorsun sende beraber yapalim de yani böyle kanki gibi kaynanayi bulmuşsun öp te başının üstüne koy burda ne zorluklar çeken arkadaşlarımız var sen domates yapamiyom diye sinir oluyorsun şükret bence haline..değerini bil
Kiz o sorun bendede var de ki ona sen beni boyke alıştırma hem öğreneyim unutmayın yarin birgün ölürsen ele oglunla muhtaç olmayalım de yine yaparsa gizliden yap ben öyle yaptim
Bazı şeylerin de sırf gösteriş olsun diye yazıldığını düşmüyorum burda neler okuyoruz hamile gelinini ac bırakandan tut gelinler arasında ayrım yapana sizin de sinir olduğunuz şeye bakın insan milletin canı sıkılır diye yazmaz !
Ne guzel işte daha ne istiyon seni düşünmüş yapmış bunda ne var anlamıyorum
Yapipda soylemek zorunda degilsin cnm getirecegi zmn bn yptim anne sagol dee bnde kaynanam veriyo bnm birz temizlik hastlgm vr midem almiyo oda temizz yapmiyo biliyorum bn yptim sagol anne diyorum illa koyrsada kullanmiyorum napiyim
1,491,527 soru
24,372,586 cevap
348,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın