Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim Ekim'de 5 yıl olcak Ya canım çok sıkkın benim .. Herkesten darbe yemekten inanın sıkıldım inanın sizinle dertleşmek okadar hoşuma gidiyorki biraz olsada rahatlıyorum Çok anlatacaklarım var benim normalde anlatsam bitmez o yüzden kısadan kesiyorum Annem eşimin tarafından birşey istemedi onlarda istememişti söz zamanında .. benim öyle parada altında gözüm yoktur .. Neyse kaynanamla konuşuyordum o nededigini bilmez yani karşındaki insan üzülüyor mu üzülmez mi diye yani kalbimiz yokmuş gibi davranır Bende aradım onu işte .. napiyorsun nasılsın felan Sürekli ben ariyorum onu ... Yani her aradığımda niye aramiyorsun beni hiç sormuyorsunuz bize halatir felan ..halbuki hep ben arıyorum Neyse işte Zahide yetiş programı var işte gelinler böyle felan diye sohbet ediyoruz.. bende dedimki kaynanama kendimden gurur diyorumki zamanında size maddi konusunda yüklenmemişim diye .. Oda teşekkür edeceğine dedi biliyormusunuz .. ,,nedemek istiyorsun sen ya sende onlarami benzemek istiyorsun zaten sende onlar gibi olsaydın seni istemezdik bilene .''dedi ben şok oldum .. benim ailem yok birde yanlızım eşim çalışıyor beni ezik yerine koydu o sözleriyle Yani demesi gerekiyorduki kızım teşekkür ederim bende gurur duyorum senden yani bizi maddi konusunda ezmedin oğlumu sevdin vs. Demekki neymiş kimseye iyilik yapmiyacaksin diye söz var . Katılıyorum Birde biz çocuk istiyoruz tedavi görüyorum sayfamda var zaten çocuk konusu .. Gerçekten eşimi seviyorum oda beni çok seviyor Kendi ailemle hiç mutlu değildim dedim belki evleneceğim adamın ailesiyle mutlu olurum onlarda bozuk çıktı .. yorumları okudum bazı insanların .. birşey bilmeden nasıl yorum yazıyorlar anlamıyorum.. siz benim ne yasadigimida bilmiyorsunuz bu 1.
1,490,388 soru
24,357,541 cevap
346,831 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın