+1 oy
840 göst.
Diğer kategorisinde (1,461 puan) tarafından
Nereden nasıl buluyorsunuz. Hangi işleri ne kadar a yaptırıyorsunuz. Ben çalıştığım ve hamile olduğum zamanlarda bikere çağırdım kadını genel temizlik için ama istediğim gibi yapmadı ve dahada olmaz dedim . Giden paraya yazık oldu. Ama işşe tekrar başlarsam gerekecek gibi

25 Cevaplar

0 oy
(3,514 puan) tarafından
Hic çağırmadim çagiracagimi da düşünmüyorum benim düzenimi bozar zaten herkesin işini beğenmem pek 
(1,461 puan) tarafından
Mecbur kalınca da gerekiyor ömrümde bi kere tuttum ama oda hiç iyi çıknadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hafta sonun tatilse hafta sonu dip koşe yaparsin diger gunlerde akşamlari yatmadan toparlayip evini yatarsin
(1,461 puan) tarafından
Kuzum şimdilik kendim hallediyorum zaten. Ama kanepe cam mutfak dolapları gibi detaylar iki çocukla zor olur. Ve çocuklara zaman ayırmak daha mantıklı geliyor. Süpürme silme zaten yaparım kendim. Robot süpürge çıktı bide şimdi işteyken o halleder yani
0 oy
(585 puan) tarafından
Temizlige ben gidiyorum canim. Soyle anlatayim sana tam gün gidiyorum. Sabah 8bucukda gidiyorum işim genelde 4-5arasi bitiyor. 300lira alıyorum. Haftada iki gun gittigim yer var orda iste kendime gore duzenim var. Sabah giderim utusunu yaparim. Sonra evi siler süpürür toz alirim. Banyo wc her zaman yaparim. Bi gittigimde cam silerim bi gittigimde dolap icleri. Iki haftada bir gittiklerim var onlarsada sil süpür banya wc mutlaka. Ütü yapmam onlarda. Silinecek camlari soylerler. Yada sunlari yapmani istiyorum derler oralari yaparim. Hic bi zamanda bir seyi eksik birakipda çıkmadım. Mutlaka her seyi yerli yerinde birakirim cikarim. Bana nasil o işler geliyo dersende o gittiklerimin tanidiklari oluyor. Gittigim kadinlar anlatiyolar. Ozelliklede elim cabuk oldugu icin ve duzenli o yüzden istiyolar. Haftada 4gun calisiyorum suan. Daha fazla cagiran var yeterki sen gelde 500vereyim diyende var. Ama ben bu gittiklerimden razıyım. Cok iyi insanlar onlarlla devam ediyorum baskada almiyorum 
(1,461 puan) tarafından
Aldığı parasının hakkını verenler çok zor bulunuyor canım. Ne güzel işini hakkıyla yapıyorsan
0 oy
tarafından

Evin kıymetli temizlikçisi bnm hahaha:D 

(1,461 puan) tarafından
Ay şimdilik bende öyle ilerleyen zamanlarda gerekirse nasıl oluyor bu işler diye merak ettim
0 oy
(29,565 puan) tarafından

200.300 arası kimi çok yazmış ama cok değil ideal yani 

Diğer türlü piyasa daha pahalı güvenmek zor şu zamanda

(1,461 puan) tarafından
Öyle Canım. Ama işte kimi çağıracağını bilemiyo insan

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 227 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,927 göst.