İkinci canımı sıkan olay ise bize zor zamanlarımızda yardımcı olurlar fakat kayınvalidem suratını asar ve zaten ölene kadar borç ödeyim ben der geçen arabamız bozuldu ve kayınvalidemlerdeydik ben işte dedim bu sıralar hersey üst üste geliyor hep bizi buluyor gibisinden detlesmek konuşmak istiyorum ordan kayınbabam saolsun dediki kızım baban burda annen burda biz ne güne duruyoruz düzeltilir el birliği ile biz senin gerçek annen baban değiliz ama manevi olarak öyle hisset takma kafana hiçbirseyi deyip beni motive etti baya Allah bin kere razı olsun sonra kahvaltı hazırlıyoruz bi yandan kızımla falan ilgileniyorum bi baktım bu konuşmadan sonra kayınbabam kaynım kayınvalide mutfakta hiddetli hiddetli konuşuyorlar kapıyı kapattılar kayınvalidem öyle konuştu diye söyleniyor. Adama ya okadar zoruma gitti ki arkadaşlar daha iki dk önce annen babanız diyorlar 2 dk sonra arkadan yok ödeyemeyiz vs bilmem ne diye kayınvalide darlıyor inanın onun yüzünü görmek istemiyorum ki yüzüne bakmicam bu yaptıkları yeter artık kocana bunu söyleyeceksen bile kocanla başbaşa konuş gelinimiz yanlış anlarmı zoruna gidermi yok sanki piçin çocuğuna harcanacak harcansa Bile bu ne fitursuzluk ya bıktım vallahi ne yapayim akıl versin bu durum gibi yaşamış olanlar