+1 oy
622 göst.
Diğer kategorisinde (4,311 puan) tarafından

Kızlar biliyorsunuz ben kücük adamımla kavuştum çok şükür 12 günlük olduk bile<3 Bi annem Bi büyük ablam Bi kücük ablam kaldılar yanımda kayınvalidem ben de kalayım dedi de sezeryan olunca dikişler vs çok rahat edemem diye ailemle geçirdim hep bu süreci dün ablam evine gitti biraz evi toparlayalım edelim yapamazsan yine gelirim diye herkes gidince oturup ağladım baya :'(nasıl yapacağım ya çok ağlarsa ya susturamazsam ya bir şey olursa diye kendimi çok kötü hissettim şimdiye kadar ben sadece bebeğin başında durdum ev işi yemek temizlik hepsini onlar yaptı saolsunlar şimdi hepsini bebekle tek basıma nasıl yetiştircem çok gözüm korkuyor yerine uzatıyorum yarım saat demiyor uyanıyor Bi daha nasıl olacak böyle nankörlük ediyorum ailem aynı şehirde şükür etmem lazım o yüzden ailesinden ayrı başka şehirde bebek büyüten anneler siz nasıl yapıyorsunuz hic yardım almadan oluyor mu ben de yapabilecek miyim misal asla kendim yıkayamam gibi geliyor sizler nasıl yapıyorsunuz Bi gaz verin bana da ya :ermm:

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben tek başıma büyüttüm 18 yaşındaydım sezeryan oldum eve bı geldim eşim bile yoktu doğru düzgün yemek yemedim yalana bakms ev de süpürmedim benim kız hiç uyumuyodu ne gece uyuduk ne gündüz alışır gidersin stres yapma 
(4,311 puan) tarafından
İnşallah canım çok saol
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 565 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde S.m.h (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bevarin (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 745 göst.