0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar nasıl bir yol izlemem gerekiyor ya,devlet Hastanesi'nde yapiyorlar mı,ben özelde doğum yaptım onlar mı ilgileniyor, devletten nasıl randevu almam gerekiyor,henüz 13 günlük bebeğim ve en uygun ay hangisi oluyor...

Bide çocuk doktoruna götürmedim henüz,sağlık ocağı götürmenize gerek yok takibini biz yapıyoruz falan dedi, çok şükür bi sıkıntımız yok,yine de götüreyim mi? Sizler neler yaptınız bu konuda

10 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Doktor konusunda hastaneden çıktıktan 1 hafta sonra kontrolü olması gerekti canım. 

Sağlık ocağı takibini yapıyor evet ama ben her ay düzenli şekilde doktora götürdüm. 

Sünnet içinde En iyisi doktora götürüp doktordan alman bilgiyi.
tarafından
Çocuk doktoru diye mi randevu alicam canım, salı günü işitme testi için gidicez, genel kontrol yaparlar mı o zaman, randevu olmadan bakmıyorlar demi artık
(4,876 puan) tarafından
Evet canım çocuk doktoruna gideceksin ama henüz Yenidoğan sizinki istediğiniz zaman gidip baktırırsnz öncelikli siradasnz yanii.
Tabiki bebeğin 1 haftada kilo artimi vs bakar hatta bizde sarılk için testte vermiştik.
Kontrol esnasında söyle sünnet konusunu çünkü her doktor bir değil kimi 40 li iken der kimi 6 ay kimisi 1 yaşında der .
En güzeli kontrolünün yaptığı doktorun söyledikleri
tarafından
Sağlık ocağında kilosuna vs bakıldı sarılık falan da yok denildi çok şükür, o zaman salı günü gittiğimde yenidoğan bölümüne mi gitmem gerekiyor direkt olarak
-Reklam-
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Sağlık ocağı ilgilenir canım hastalanmadıkça Dr gerek yok 

Sünnet devlet has yapılıyo tabiki
tarafından
Randevu alıp mi gitmem gerekiyor canım yoksa doktorla direkt görüşüp o mu gün veriyor şu gün gelin diye
(14,421 puan) tarafından
Biz randevulu gittik gün verdi yaptırdık kuzum
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
tarafından
Mihrimah devlete sünnet yaptırdığında kaç aylik ti oğlun
0 oy
(688 puan) tarafından
Küçükken ettirmen senin için ve bebek için çok iyi olur büyüdükçe çok zor oluyor gerçekten 
tarafından
Evet canım ben de öyle düşünüyorum,1 aylıkken ya da 2 aylıkken diye düşündüm ama bilemedim,bide ne diye randevu alıcam,yoksa direkt doktora gidip o mu gün veriyor şu gün gelin diye
(688 puan) tarafından
Biz evde yaptirmistik canım inanki bilmiyorum
tarafından
Eve kimi cagiriyorsunuz canım doktor mu geliyor
0 oy
(133 puan) tarafından
Ben Oğlumu 35 günlük iken ettirmiştim iyikide ettirmişim iyiki 
tarafından
Nasıl randevu aldınız peki canım, direkt doktora mi gittiniz doktor şu gün gelin mi dedi yoksa randevuyla mi gittiniz
(133 puan) tarafından
Ben özelde yaptırdım canım direk gittim yaptılar
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Biz 1 aylikken ozelde genel cerrahi doktoruna yaptirdik(34 gozukuyordu dogunca o yuzden duzeltilmis yasa gore hesaplandi) ❤️☺️ hic agri sizi cekmedi .Sadece anestzinin etkisi gecince bi 2 saat huysuzlandi o kadar .

Bir haftayi bile bulmadi iyilesmesi ☺️❤️

Cocuk doktoruna da sorarsin en uygun zaman ne zaman diye .
0 oy
(7,619 puan) tarafından
3.5 aylikken özel klinikte lokal anestezi ile klipsli yaptırdık ilk gün zor gecti sonrasinda normaldi 15 güne tamamen iyileşti 
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Valla yaptir hic zor yani yok zaten kendiliginden iyilesiyor ben 4 aylikken yaptirdim ama gazli kolik bebek olmasaydi simdiye kadar coktan yaptiracaktimm 4 aylik olmasina ragmen 3-4 gune uydu büyük rahatlikk
(1,437 puan) tarafından
Uroloji bolumunden rabdevu aliyorsun ilkten kontrol ediuyorlar sonra gun veriyorlar
0 oy
(15,940 puan) tarafından
4 aylıkken üroloji uzmanı yaptı özel kilinikte Devlet randevu veriyor sanirimm aylar sonrasina
0 oy
(135,783 puan) tarafından
sunneti devlette yapar ne kadar erkej o kadar iyi
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Biz 40 günlüktü yaptırdık canım fıtık vardı onla beraber sünnette oldu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 433 göst.
0 oy
19 cevap 247 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
4 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 273 göst.
6 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seyhan (2,768 puan) tarafından soruldu

411,955 soru

12,401,938 cevap

44,462 kullanıcı

Kategoriler

...