Bu laf doğru mu 11 aylık evliyim bebemle baba evine düşünüp toparlanmays geldim lohusayim hâlâ. Annemle hafiften sorunları paylaştım (şiddetten haberi yok) sadece bosansam naparsiniz diye sordum ama bana başlıktaki lafı söyledi. kaderinde varsa her türlü çekersin eşin ya armağan ya imtihanın olur dedi. ben imtihanımdan kaçıyor muyum yani başka türlü mu çekeceğim. Bu laf saçma diyeceksiniz ama ben çevremde görüyorum boşanıp evlenenler yine mutsuz veya boşanıp evlenmeyenler dul kadın laf çıkar gözüyle bakıldığı için rahat yaşadıklarını görmedim. Yorumlarınızı bekliyorum (daha boşanmadan evlenmeyi mi düşünüyorsun diye anlayanlar olmuş onu da açıklayayım bahttan kastim yani başka türlü imtihan olursun diye düşündüm ben evlisin boşaniyorsun dert başka yerden kovalıyor gibisinden mi acabs gibi düşündüm Tövbe ettim evliliğe hem Ben esimi seviyorum hayatım boyunca çok bekledim onu ama kaderimde çok sevdiğimden şiddet görmek varmış ya tedavi olacak yada kalbime gömüp yoluma bakacağım evladimla)
Valla kardeşim 5-6 ay önce boşandı 10 yıllık eşinden. Çok sorumsuzdu şuan kafası çok rahat en azından herşeyi kızkardeşimin düşünmesine de gerek kalmadı. Oda senin gibi evlenmem aslaaaaa eşimden biriyle konuşmak bile mide bulandırır diyordu 2 aydır biriyle konuşuyor.
Çok büyük laf etme. Evlenmek helalse bosanmakta öyle. Kimse düzelmez huy huydur. Şiddet varsa hep olur bence
1,497,251 soru
24,457,875 cevap
354,453 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın