+1 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bu laf doğru mu 11 aylık evliyim bebemle baba evine düşünüp toparlanmays geldim lohusayim hâlâ. Annemle hafiften sorunları paylaştım (şiddetten haberi yok) sadece bosansam naparsiniz diye sordum ama bana başlıktaki lafı söyledi. kaderinde varsa her türlü çekersin eşin ya armağan ya imtihanın olur dedi. ben imtihanımdan kaçıyor muyum yani başka türlü mu çekeceğim. Bu laf saçma diyeceksiniz ama ben çevremde görüyorum boşanıp evlenenler yine mutsuz veya boşanıp evlenmeyenler dul kadın laf çıkar gözüyle bakıldığı için rahat yaşadıklarını görmedim. Yorumlarınızı bekliyorum (daha boşanmadan evlenmeyi mi düşünüyorsun diye anlayanlar olmuş onu da açıklayayım bahttan kastim yani başka türlü imtihan olursun diye düşündüm ben evlisin boşaniyorsun dert başka yerden kovalıyor gibisinden mi acabs gibi düşündüm Tövbe ettim evliliğe hem Ben esimi seviyorum hayatım boyunca çok bekledim onu ama kaderimde çok sevdiğimden şiddet görmek varmış ya tedavi olacak yada kalbime gömüp yoluma bakacağım evladimla)

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Millete bakarak yaşarsanız mutlu olamazsınız zaten 

En büyük destekçi aile olmalı 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Daha boşanmadan evlenmeyimi düşünüyorsun
tarafından
Bunu mu anladın :) diyorum ki imtihanım mış eşim benim ondan kaçarsan başka türlü imkanın olur muşum bahttan kastım bu yani
tarafından
Askm başlığı tek okudum alınma oğlan durmadi

Sakın ama sakın böyle düşünme olurmu
Evlenmek zorundada değilsin çocuğuna kendi basinada bakabilirisn
0 oy
(15,668 puan) tarafından
Artik eskisi kadar kötü bakılmıyor bence boşanan kadınlara. Ayrica boşanıp bambaşka bir hayat yaşayan insan da çok fazla. Yeterki biz çektiğimiz zulme baş kaldıralım. 
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Hayir doğru değil ilk evliligim kötüydü 

İkinci evliligim tam tersi çok iyi elhamdülillah çok şükür yastık baht hikaye şahsi fikrim
tarafından
Zaten evliliği düşündüğümden değil sadece acaba Allah korusun evlatla imtihan olurum veya sağlıkla mı kaderden mi kaçıyorum diye düşündüm
(3,061 puan) tarafından
Olduki bosandin Allah korusunda
Rabbım ne yazdıysa onu yaşarsın hiç bisey bahane olmaz emin ol beni ne doktorlar ne mühendisler istedi  hahayt boşandm 8 sene bekarlık hayatı yaşadım 2 çocuğumla sonra hayat beni yordu dedim kızım artık evlen da sende prensesler gibi yaşa süslen puslen dedim
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Şiddet varsa evlilikte ciddi bir sıkıntı bu gerçekten dusuneceksen lohusaliktan çıkınca düşünmen saha sağlıklı olur hakkınızda hayırlısı olsun 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Yastık değişmesi gerekirse değişiyor inan hani o lafa doğru da diyemem yalan da diyemem adam olanına denk gelmek önemli etrafımda boşanmış ikinci evliliğini yapan çok insan var çocuklu çocuksuz aşırı mutlu olanı da var mutsuz olanida var burda olay tamamen anlaşmaya birbirini tanımaya bağlı ki etrafa göre yaşama elalem konuşur sen yaşadığına kalırsın kimse sana nasılsın iyimisin demez ne çektin demez acını anlamaz ama sen bilirsin acını çektiğini herkese kulak tıkayıp bebeginle yeni sayfa açmak mutlu huzurlu ortam senin en büyük hakkin 
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Kimi dul kadın var erkeklerden daha erkek elalemi dinlemeyen kendi ayakları üstünde duran dul kadınlara hayranım 2 ablam var 2side eşinden ayrı suan ikiside meslek sahibi 4 4luk hayatları var kocasiz elalemi düşünürsen yol kar edemezsin
0 oy
tarafından
Annem halasının ogluyla evlenmısti oyle annecı bırıymıs kı ayrılacakları sıra kaynanası demıs anneme senı boşuyorum oglumdan dıye düşün yani eski eşi o kadar pasifmişti hep geçimsizlik kavga kıyamet ana agzıa bakma vs

babamın da ıkıncı evlılıgı bu arada oncekı esı aldatmıs babamı.. 

yıllar sonra bırbırlerını buluyorlar evlenıyorlar kardeısm ve ben dogmuşuz 27 yıllık evlılık hep bırbırlerını ıdare ederler en buyuk kavgaları bı sus kes sesını yada basıt bısıyo duvara atma falan şahıt oldugum en buyugu bu cok ıyı anlasırlar ozellıkle babam yapıcıdır ben bu yuzden bu lafa katılmıyorum 
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Sana şu kadar soyleyimm eşin degismezz....

Annemle babamdan biliyorum 40 sene oldu hale aynı her sene bu vukuati çıkıyor yerle bir ediyor aileyii annemde aman çocuklar var elalem ne der diye diye 40 yılı devirdi.....

İkinci evlilikte ise şans isii arkadaşımın biri yaptığı sanki cennete dustuu biride evlendi adam bıçakla üstüne yürüdü.......
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Kader insanın kendi elindedir. Ne imtihanı ya. Seni mutlu etmiyorsa dakka çekme bas tekmeyi. Çevremde ikinci evliliği yapan çok var ve cokta mutlular çünkü mantık evliliği yaptılar. 
0 oy
(7,773 puan) tarafından
KKader insanın kendi elindedir. Ne imtihanı ya. Seni mutlu etmiyorsa dakka çekme bas tekmeyi. Çevremde ikinci evliliği yapan çok var ve cokta mutlular çünkü mantık evliliği yaptılar. 
0 oy
tarafından
Ben de şu an babamin evindeyim eşimi biraktim geldim ben de şöyle dusundum kadrr ben esimden evlendim ogrenecegim cekecegim varmış da cekmişm ayrilmak da kaderimdeymiş bundan sonra evlenecim de baska kader baska ogrenecegim varmiş yasayacagin varsa esinle de yasarsin baska biriyle de evlenmeden de yasarsin yani bosandin die baskasiyla evlenince allah seni cezalandirmayacak evlenmek sevapsa bosanmak da gunah degil tabiki yasaman gerek ne varsa ne yaparsan yap yasarsin 
0 oy
(7,993 puan) tarafından
Hiç alakası yok canım. 
0 oy
tarafından

Valla kardeşim 5-6 ay önce boşandı 10 yıllık eşinden. Çok sorumsuzdu şuan kafası çok rahat en azından herşeyi kızkardeşimin düşünmesine de gerek kalmadı. Oda senin gibi evlenmem aslaaaaa eşimden biriyle konuşmak bile mide bulandırır diyordu:D 2 aydır biriyle konuşuyor. 

Çok büyük laf etme. Evlenmek helalse bosanmakta öyle. Kimse düzelmez huy huydur. Şiddet varsa hep olur bence

0 oy
(14,420 puan) tarafından
Canım öncelikle Rabbim seni ve çaresiz, çıkmazda olan herkesi feraha çıkarsın 

Baht değişmez diye her türlü zorbalığa boyun etmek olmaz sen hakkını ara Allah koymuştur bir yola Allah de gerisi gelir 

Postlarını okudukça ne kadar zorda olduğunu anlıyorum üzülüyorum 

Biraz bekle sabret belki eşin gelir seni alır kendi kendine eve geri dönmem sorunların büyüyerek sana gelmesi demektir
0 oy
(832 puan) tarafından
O lafı suna baglamak lazım. Yani hiç bir insan oğlu 4 4 lük değil. Şiddet olmuyor ilgisizlik oluyor. İlgi oluyor para olmuyor. Para oluyor sevgi olmuyor. Hayat hep bir imtihan... 
0 oy
tarafından
Valla bacım 9 aylık evladimlayim bir yastığı eskitemeden bitti bidaha yastık istemem kızımla kendi YASTİGİMİZİ KENDİMİZ ALİR KENDİ KADERİMİZİ KENDİMİZ CİZERİZ UNUTMA BİR KENDİ YAZDİGİN KADER BİRDE DEGİSTİREMEDİGİN KADER VAR TEVVEKULL EDERSEN ALLAH A GUVENİRSEN COK GUZEL BİR KADER YAZABİLİRSİN ❤️❤️❤️❤️ 

ve hepsini okumadım başlığa göre yazdım :)
0 oy
(149 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim duysun sesini inşallah kimsenin lafına bakma kendin için en doğru kararı yine kendin verirsin unutma 
0 oy
(5,810 puan) tarafından
Eğer ailen arkandaysa sağlam adımlar atabilirsin burda ailesi ile bu konuda sorun yaşayanları çok okudum   Rabb'im hangisini verdiyse şayet hayırla versin inşallah yolun da bağrında açık olsun cnm çok zor 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 950 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
15 Ağustos 2024 Moda kategorisinde elfkrt (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 421 göst.

409,037 soru

12,294,092 cevap

38,288 kullanıcı

Kategoriler