0 oy
1,303 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gece 3 te düştü oğlum. Komsum uyumadıgı için sesi duyup geldi. Gece vakti isten gelen hic muhabbetim olmayan bir adama ki arabasi olmayan bi adama bizi alda hastaneye götür diyemem. 112 yi aradim 2 saat bekleyin dedi. Gece 3 te bakım gece saat 03.00 da dolmuş ve otobüs bulmam imkansız. Taksiye kucağımda 1 yaşında bebekle gecenin bi yarısı binmem. Ayrıca takside mi yokti diyenler. Nerden  biliyorsunuz belki taksiye verecek param da yoktu o an. 

Benim oğlumu benden daha cok dusunemezsiniz. 2 3 saat oynatıp uykusuzluktan gozleri kapaninca uyutup sabaha kadar nefes aliyor mu diye basinda bekledigimi bilemezsiniz. Benim yavrumu benden daha iyi tanıyamazsınız. Iyi olmadığına emin olsam zaten ambulansı çağırirdim. Sabah kalkıp acaba herzaman ki gibi guluyor mu yaptığı seyleri yapabiliyor mi düzgünce  emebiliyor  mu diye nasıl çabaladığımi bilemezsiniz. 

Ben ne çocuğum ne de sorumsuz nede umursamaz. O an şartlar onu gerektiriyordu oyle yapmam lazımdı yaptım. Daha önceden kolunun üstüne dustu fiziksel muayenede normal çıkıp sirf film çekmiyorlar diye hastaneyi birbirene katmisigimi bilirim. Benim anneligimi sorgulayacak sizler degilsiniz. Acimasizca yurugi agzina gelmis bir anneyi lincleyenler asil size PESSSS

27 Cevaplar

+6 oy
(1,950 puan) tarafından

O zaman yazmayacaksin buraya canim;)

Postuna yeni baktim bu arada. Sacma olmuş kızman

(1,950 puan) tarafından
Eleştiriye açık olmali yazacaksa onu söylüyoruz bizde. Bağırıp çağırmaya gerek yok.
tarafından
Zeynepcim burada artı almak için yorum yapan insan çok ne yazık ki ! Burada nicklerden ibaret bı dünya var sanılıyor halbuki herkes duyguları olan bıreyler. Bence  sert yorum yapanlar kendi ezikliklerini gerçek hayatta ki bastırılmış duygularını burada başkaları üzerinden gösteriyorlar ve çok sırıtıyor.
tarafından
Oyle seymam, ego tatmini, resmen bazilari bastirilmis egolarini burda tatmin ediyorlar. Samar oglanina ceviriyorlar milleti ne kadar ayip aslinda.
tarafından
Aynen öyle askom. Bide adına da herkes istedigi yorumu yapabilir , herkes istediğini söyleyebilme özgürlüğüne sahip , eleştirileri kaldiramiyosan o zaman post acma diyolar ya. Sanki robotuz. Zaten  bisileriyle hava atanlara bişey demeye gerek bile duymuyorum.
tarafından
O havacilar ayri tez konusu gercekten. Onlari ayri mercek altinda degerlendirmek lazim :D
-Reklam-
+5 oy
(20,949 puan) tarafından
Sus kız buradaki herkes süperanne o yüzden daha çok düşünürler daha çok evham yaparlar! Buranın en çok kullanılan özelliği yargısız infazdir ne yazık ki ...
+3 oy
(576 puan) tarafından
Ee buraya niye yazdın ki o zaman düştü diye. Bişey olmaz lafını duymak için mi. Yüreğini ferahlatmak için mi. Anlamadım cidden ? 
tarafından
Paylasmak için. Hani uzgun mutlu kızgın hallerimizi paylaşıyoruz ya bende korktuğum ani paylasiyim dedim ama haklısın yeri bura değilmiş
(576 puan) tarafından
İstediğini paylaşabilirsin bu beni ilgilendirmez fakat bazı detaylar çok sorgulanması gereken bişeydi. Komşunun sesi duyup gelmesi falan. İnsanlar da seni sorgulayınca alındın bozuldun doğal olarak. O senin çocuğun göz bebeğin ve kılına zarar gelsin istemezsin. Çaresiz kalmışsın hastaneye götürememişsin neyse ki allah korumuş. Herkes senin gibi yapmıyor ortalığı ayağa kaldırıp götürüyor yani. Sen götürmeyerek kötü anne mi oluyosun? Hayır. Kendini ispatlama girişiminde niye bulunuyosun ki. Seni en iyi bilen yine sensin. Çocuğunun halinden anlayan da en iyi sensin. Bu kadar ciddiye alma burayı.
+1 oy
(1,554 puan) tarafından
Bu ne şiddet celal canim
0 oy
(26,992 puan) tarafından
Haklısın bacım
0 oy
tarafından
Onlar mükemmel annede o yüzden canım bayılırlar hemen saldırmaya! 
0 oy
(3,487 puan) tarafından
Haklısın canım sen, çok geçmiş olsun. 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ayy noldu ki ben görmedim 

Çocuk düşmeye cevap verirsem benim kızım da kaç kere yataktan düştü hatta saat 4 de düşmüştü gece hastaneye gitmedim ilk önce kendim gözlemledim baktım exra kötü bişey yok 2 saat bende uyutmadim oynadım bunu lincleyecek ne varmış ki 
0 oy
tarafından
Gerçekten bu kadar kusursuz 4 4 Luk bı annelermi merak ediyorum ama ihtimal vermiyorum
tarafından
Inan bende merak ediyorum herkes kanatsız melek onlarin cocuklari hic düşmedi dusmezde zaten
tarafından
Bende böyle çok bilmislere tahamul edemiyorum inan böyle konustuklarinin aksini olduğunu dusunuyorum eşimin kuzeni de ben sakatat yemiyorum hamilelikte diye laf etmişti gerizekalı
0 oy
tarafından

Gecmis olsun oncelikle. 

Burda cok war elestiri sevenlerden, bence de gotursen iyi olurmus ama sartlarindan dolayi goturememissin okey, kimse kimsenin yasam sartlarini bilemez. Birini elestirmenin de bi uslubu vardir, kalp kirmadan fikirlerini beyan etmek gerekir. Burda o yok. Masallah herkes klavye delikanlisi.
Bu kadar takma bosver, sunlari yazarken harcadigin zamana degmez inan 
tarafından
Zeynosum yine yargı dsgitmissin kelimesi kelimesine katılıyorum kendi baslarina gelse ağlamaktan başka bı halt yiyemeyecek insanlar gelip burda milletin başına süpermom kesiliyorlar tam çildirmalik . Bitane sosyal medya fotoğrafı vardı ya hani ayna karşısında elma pasparlak duruyor ama öbür tarafı kurtlanmis işte aynen öyle burdaki çoğu kişi içi kurtlanmis ağzından pislik akıyor her halinden belli ama insanlara cakas atmakta üstüne yok .bu arada çok geçmiş olsun bacım evet keşke goturebilseymissin ama şartlar ve imkanlar bazen el vermeyebilir bir skinti yoksa ki inşallah yoktur yinede takip et sen
tarafından
Heeeh verdigin ornege bayildim kuzum valla, aynen de oyleler. Bi dön kendine bak once di mi. Kadin derdini anlatmis katilmiyorsan da kalp kirmadan edebince yaz. Gercekten ben yasina veriyorum gulcan, coluk cocuk cogu. Toy, ham, konusmasini bilmeyen, ifade yetenegi gelismemis, iletisim becerisi olmayan bir kitle var. Buyudukce pişerler, hayat ogretir onlara buranin ogretemedigini.
tarafından
Bak şimdi bende küçük bir yerde yaşıyorum ve kendimi bu kadının yerine koyuyorum yaşadığım yerde akşam 6 dan sonra minibüs otobüs yok taksi desen 2 3 tane var belki gece yok bile belki eşim işte o an evde para yok yani bazen ne yaparsan yap olmuyor şöyle olsa mesela kafası gözü yarilsa Allah korusun kıssa başı dönse tabiki ortalığı ayağa kaldırırm ama ciddi birşey olmadı demek ki burdaki insanlarin yarısından çoğu sirf yargılama peşinde kocası evde süs köpeği muamelesi yapıyor bunlara ağızlarını acamiyorlar gelip burada millete cemkiriyorlar
tarafından
İste hep ego tatmini. Burda cunku nasil isterse oyle cemkirebiliyor herkese, egosunu burda tatmin ediyorlar sagolunlar
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Çemkirme sabah sabah..
(39,634 puan) tarafından
Bu kadar da önyargılı olmasak mı. Diğer postunda kadına cemkirdiler diye şu an savunmaya geçti ve kendini ifade ediyor
0 oy
(5,588 puan) tarafından
Postunu az önce okudum kusura bakma ama insanlar haklı. Sen sese uyanmışsın, üst komşun sese gelmiş demek ki çocuk şiddetli düşmüş. Taksiye binme korkun çocuğundan daha kıymetli olmamalı. Çocukta gözle görülen bir şey olmasa da içerde ne oluyor bilemezsin. Zaten yatağın 50 cm den yüksekse götürmek zorundasın. Ben olsam o 112 çalışanını da şikayet ederdim. 
tarafından
Sizin çocuğunuz bir yerden düşünce ağlamıyor herhalde. Benimki hemen aglarda pardon
(5,588 puan) tarafından
Ama siz düşme sesine geldi yazmışsınız. Benim çocuğum daha hiç düşmedi çok şükür. İnşallah sizinkide düşmez tekrar.
0 oy
(4,673 puan) tarafından
Postunu görmedim ama buradakiler doktor hemşire değil nerden bilecekler bi şey olmaz derler olur tabiki hastaneye götür bekleme diyecekler yazmayın o zaman buraya böyle şeyler ya 
tarafından
Evet haklısınız yazdım diye linc yemem lazımdı
(4,673 puan) tarafından
Asla buraya benim çocuğum düştü bi şey olmadı korkma diye bi şey yazıp vebal alamam bak bi hemşirenin bebeği yataktan düşüyor gözlemliyor uyutmuyor falan sabah çocuk nöbet geçiriyor öyle hastaneye yetştiriyorlar kafatasında çatlak çıkıyor nasıl buraya içini rahatlatacak bi şey yazabilirim kiii belki benim bebeğime olmaz ama seninkine olur bilemem doktor bana 30 cm düştüyse korkma 50 cm yüksekten düştüyse gözlemle 80 cm üzeriyse mutlaka hastaneye getir demişti
0 oy
tarafından
Anlamadım ki neden alevlendiniz.hastaneye goturseydiniz demişler haklı olarak,ne demelrini bekliyordn ki
tarafından
Üslûp uslup üslup
0 oy
(5,145 puan) tarafından
O kadar eleştirimeye ezmeye meraklilar ki  anlamıyorum sen post açtım diye cvp vermek zorunda degiller o kötü  yorum yapanlar herkes hmn hastaneye götürmeye biliyor canı yanan kendi cani

Bu kadar olumsuz düşünüyorsan cvp yazma 
0 oy
tarafından
O zaman yazma buraya insanların size fikir vermesi de suç oldu
(5,145 puan) tarafından
Allah aşkına. Fikir mi veriyolar nasıl annesin diye elstiriyolar neler diyolar
0 oy
(39,634 puan) tarafından
Çok haklısın canım. Bazı evler var ki bir çıt sesi çıksa o ses benim evimde cıkmış gibi duyarım..hele ki bu ses gece vakti heryer sessiz iken duyulması çok normal. Çoğu abartı bir sekilde tepki göstermiş çünkü onlar süper anne 4 4luk hatasız olanlar. 
0 oy
(678 puan) tarafından
Ne olmus ki canm
0 oy
(11,730 puan) tarafından
Noluyo yav.Sanki kimsenin cocugu düşmedi de sana mı yuklenmişler?Bebek düştüğünde yapılacak şeylerden en sonuncusudur doktora götürmek tabi şartlar kontrol edilecek.Birincisi bebegı bi süre uyutmamak ikincisi kusması vs varmı bakmak gozlerınde kayma vs varmı bakmak doktora da gotursenız muhtemelen radyasyonlu rontgen cekıp bısey yok eger yukarda saydıklarım olursa geri getirin diyecek 
0 oy
tarafından

Ya çocuk zaten iyi kusma morarma kanama yok uyumuş bide boşver burdakiler ancak laf yapar icraat 0

Geçmiş olsun diyeceğinize noyo yozdon ozmn yozmasoydon diyenlerin ağzına kürekle vurasım var!!!!!! 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 199 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 990 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde emyy (7,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
+1 oy
21 cevap 993 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zynpftm3436 (4 puan) tarafından soruldu