Her akşam sabah giyeceği kıyafetleri eşyalarını hazır ederim. O şekilde üzerinden çıkan pantolonun ceplerini boşaltırım mecburi olarak yapıyorum kurcalama niyeti ile değil
4 senelik evliyim bu sene bakmaya başladım ama yanında bakıyorum sıkıntı olmuyo yani param yoksa alıyorum varsa da azıcık kopariyorum ucundan bende daha önce istediğinde verirdim kendi alsin diye ama zaman geçtikçe bi rahatlık geliyo sanırım
bitek makinaya atmadan yokluyom
Yok ya bnane cebinden
Karıştırmama gerek kalmıo benim eşim gece yatarken cebinde ne var ne yok gece çıkarır komidinin üstüne koyar öyle bir huyu var adamın peçeteyide asla kullanıp koymzz cebine bikere kullanır atar huyludur
Bazıları evet habersiz para alıyorlar aslında ben alsam fark etmez işinden dolayı cebinde kaç para var cogu zaman bilmez bana verir say düzelt şunları diye kendide bi ara demişti bana hergün cebimdeki paranın fazlalıgına göre bak miktarını ayarla al kenara koy die alır koyarım gün gelir ödeme olur veya onun bilmediği takibinden kaçan şeyleri ordan ben öderim yükü hafifler böylece aksine bi durum olsa huylanır karıstırırım ama itiraf edeyim yanii
413,083 soru
12,436,727 cevap
45,829 kullanıcı